BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  GÜNCEL

Survivor'a Pascal'ın yerine kim gidiyor?

Survivor'da hararet bitmek bilmiyor. İzlenme rekorları kıran yarışmada Pascal'ın diskalifiye edilmesinden sonra yerine geçek isimle ilgili birçok iddia ortaya atılıyor

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan'la yaşadığı kavga sonunda adadan diskalifiye edilen Pascal Nouma'nın yerine kimin geçeceği merak konusu oldu.

Herkes adaya gidecek isimler üzerinde yorum yaparken HT Magazin yazarı Oben Budak adaya gidecek isminle ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. İddiaya göre, adaya Pascal'ın yenine Taner'in arkadaşı Meter gidiyor.

Survivor'un sadece ilk bölümünü izlemiş bile olsam, en çok konuşulan isim Taner'i tanıyorum elbette. Fakat bir fenomen olabileceğini düşünmemiştim. Perihan Mağden bile uzun süre sonra yazdığı ilk yazısından, iyi ya da kötü önemli değil, ondan bahsedince işin ciddiyetini idrak ettim. Bir de arkadaşı Meter var tabii! Şu an hatırlayamadığım bir partide tanıştığım ama her vücut çalışanı gibi 2 dakikada bir protein tozlarından bahsetmeye başlayınca topuklamıştım yanından. Meğer o gece yeni starımızla tanışmışım haberim yok.

m629012_detay.jpgSonradan öğrendiğime göre o sıralar gelip İstanbul'da kaldığı evden dışarı adımını atmadan Facebook başında Taner'i ve kendini köpürtmekle uğraşmış. Bir yandan da pirinç lapası yemiş tabii, yarışmaya katılacağı için. Aradan birkaç hafta geçmiş ve bizim sıradan Meter, "Beyaz Show'a mı katılsam Hülya Avşar'a mı çıksam?" diye ortalıkta dolanmaya başlamış.

En son gelen bilgilere göre Acun, Meter'in programlara çıkmasını yasaklamış, çünkü Pascal'ın yerine adaya dahil olabilmek için bu hafta Dominik'e gitmesi bekleniyormuş. Merak edip kendi Twitter hesabını da kontrol ettim, "Çarşamba günü Dominik'teyim, Taner'le orada hesaplaşacağım" yazıyordu. Ününü atırmak için hikâyeler uyduruyorsa bunu bilemem tabii. Bundan sonra neler olacağını artık hepimiz biliyoruz. Birkaç ay da Meter'le oyalanıp sıradakine geçeceğiz...