BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,08
HABER /  GÜNCEL

Survivor'a kim veda etti? Acun Ilıcalı ismi açıkladı

Survivor acil durum konseyi saat 20.00'da TV8 ekranında izleyicinin önüne geliyor. Peki Survivor'a kim veda etti, önemli isim dediği kişi Serhat Akın mı Eser West mi? Survivor'dan elenen isim...

Abone ol

Survivor'da şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Bu akşam Survivor adasında 'acil durum konseyi' toplanıyor. 2017 kadrosundaki çok bir yarışmacı Survivor adasına veda ediyor. Acun Ilıcalı bu ismin çok önemli olduğunu duyurdu.

Survivor adasına kim veda etti sorusunun yanıtının saat 23.00'ten sonra açıklanması bekleniyor. Survivor adasındaki son dakika kararı Acun Ilıcalı açıkladığı anda bu haberde bulacaksınız.

Peki Survivor'dan kim eleniyor, sebep ne?Survivor'a veda etme ihtimali olan iki isim konuşuluyor. Bunlardan biri gönüllüler diğeri de ünlüler takımından. Herkesin aklındaki 2 isimden biri Serhat Akın.. Sebep de sakatlığı ve son bölümde ekrana gelen şok kavga. Hatırlanacağı gibi sakatlıktan sonra adaya döndüğü gün Eser West ile büyük bir kavgaya girmişti. İlhan Mansız tutmasa diskalifiye ile sonuçlanacak girişimlerde bulunan Serhat Akın öfkesinin kurbanı mı oldu?

Survivor'a veda eden kavganın diğer tarafı Eser West de olabilir. Eser West adaya ayak bastığı günden itibaren hemen her kavganın içindeki isimdi. Kışkırtıcı bir tarzı olan Eser West, en sakin insanın bile damarına basabiliyor. Açlık krizleri ile de iyice dengesizleşen Eser West, teknedeki şok görüntüleri ile hatırlanıyor.