BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.430,80
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı Sema krizi! Acun yaptırım uygulayacak

Survivor 93. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 9 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan bölüme yarışmacıların kaderini belirleyen en önemi oyun olan dokunulmazlık oyununda Sema krizi yaşanıyor. İşte Survivor 2018'in 93. yeni bölüm tanıtımı...

TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2018'in 93. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 9 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan bölümde iki takım arasında nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynayacak. Tüm yarışmacılar sona yaklaşılırken oyunun önemini çok iyi biliyor ve hırslı bir şekilde parkura çıkacaklarını söylüyorlar.

SURVIVOR'DA SEMA KRİZİ: Yarışmacıların kaderini belirleyen en önemi oyun olan dokunulmazlık oyununda Sema krizi yaşanıyor. Yüksek bir engelden havuz atlamak zorunda kalan yarışmacılar adeta şov yaparken Sema, bir bölümde korktuğunu belirterek yarıştan çekiliyor. Gönüllüler bu duruma aşırı sinirlenirken Hakan Hatipoğlu, Sema'nın şov yaptığını belirterek, "Yükseklik korkun varsa Survivor'da ne işin var?" çıkışında bulunuyor. Daha sonra devreye Acun Ilıcalı giriyor ve Sema'ya yaptırım uygulanacağını söylüyor.

Sitene Ekle