BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı Damla'ya ne oldu?

Survivor 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan bölümde KKTC'deki büyük finale 6 gün kala yeni bir dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi ekrana gelecek. İşte Survivor 2018'in 107. yeni bölüm tanıtımı...

TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2018'in 107. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 23 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan bölümde finaline günler kala yeni bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Öte yandan dokunulmazlık oyunu sırasında Damla yeniden sakatlanması herkesi üzecek. 

KIBRIS ÖNCESİ KRİTİK DOKUNULMAZLIK OYUNU: Survivor'da hızlandırılmış çekimlerin başlamasının ardından haftada iki defaya çıkan eleme konseyi sonucunda son veda eden isim Murat Ceylan olmuştu. Survivor yeni bölümde yarışmacılar, bir dokunulmazlık oyununa daha çıkacak. Oyun sonrasında konseyde ise yeni eleme adayları belli olacak. Acun Ilıcalı, finale 6 gün kala yapılacak olan dokunulmazlık oyununu, 'Bundan sonra kim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki büyük finale gidecek. Bundan sonra belli olacak. Dokunulmazlık oyunları kaderinizi belirleyecek' sözleriyle özetledi.

DAMLA BİR KEZ DAHA SAKATLANIYOR: Sakatlığından dolayı uzun süre oyunlardan uzak kalan ve geçtiğimiz günlerde parkura geri dönen Damla yeniden sakatlanıyor. Dokunulmazlık oyununda sırasında bir anda yerde kalan Damla oyunu tamamlayamayınca ve doktor tarafından tedavi altına alınıyor. Damla'nın kalan dokunulmazlık ve ödül oyunlarında yarışıp yarışamayacağı ise yeni bölümde belli olacak.

HİLMİ CEM'İN MURAT ÜZÜNTÜSÜ: Survivor son bölümde elemeye kalan Turabi, Hakan ve Murat Ceylan arasında elenen isim Murat olmuştu. Survivor'da Murat'ın en yakın arkadaşı olan Hilmi Cem ise, bu vedanın ardından duygularını, 'Gerçekten üzücü bir konseydi. En yakın arkadaşım gitti' sözleriyle özetledi.

HAKAN'IN HEDEFİ KIBRIS: Survivor'da son dokunulmazlık oyunlarının ardından konseyde üst üste eleme adayı gösterilen Hakan Hatipoğlu ise Kıbrıs finaline kalması için dokunulmazlığı kazanmasını gerektiğini söyledi. Hedefinin Kıbrıs olduğunu dile getiren Hakan, 'Kıbrıs'a gitmek için de bu dokunulmazlıkları almak zorunda olduğumu biliyorum' dedi. Nagihan ise son günleri değerlendirerek, 'Survivor'da tam bu noktada pes ettiğiniz zaman tamamen kaybetmenize neden olabilir' ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle