BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı Adem fena sakatlandı

Survivor 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 11 Haziran Cums akşamı ekrana gelecek olan bölümde ödül oyunu sırasında Adem sakatlanacak. İşte Survivor 2018'in 99. yeni bölüm tanıtımı...

TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2018'in 99. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 15 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölümde Türkiye’de Ramazan Bayramı olması nedeniyle yarışmacılara hoş bir sürpriz yapmak isteyen yapım ekibi, yemekleri ve tarifleri ile büyük bir beğeni toplayan Arda Türkmen’i adada misafir edecek. 

Öte yandan ödül oyunu sırasında yere düşen Adem fena halde sakatlanacak. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Yayınlanan son bölümde  yarışmacılar bayram ödülü olan kuzu tandır, iç pilav için yarıştı. Hilmi ödülü Murat ile paylaşmayı seçti. Yarışma esnasında Sema ve Nagihan arasında sinirler gerildi. Yarışmayı kazanan Nagihan, bayram ödülünü rakibi Sema ile paylaşmak istedi ama hiç beklemediği bir cevap aldı. Sema bu teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine Nagihan Anıl'ı seçti.

'GÜZEL FİLMDİ' : Sema daha sonra yaptığı açıklamada "Benim yemek falan derdim değil. Gitmeyeceğimi bilerek davet ediyor. Sema kabul etmesin kötü olsun. Güzel filmdi." şeklinde konuştu.

NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI? Acun Ilıcalı eleme konseyinde Survivor 2018'in büyük ödüllerinden bir tanesi açıklamıştı. Büyük ödül yarışmacıların New York'a gitmesiydi. Son bölümde oynanan oyunda Sema ve Nagihan arasında yaşanan çekişmede kazanan isim Nagihan oldu. Erkeklerden ise Hakan Hatipoğlu ödülün sahibi oldu. Hakan Hatiopoğlu Murat'ı New York'a götürürken, Nagihan ise yanında Hilmi Cem'i New York'a götürdü.

Sitene Ekle