BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor yarışmacıları ölüme böyle gittiler!

Arjantin'de iki helikopterin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Fransız 'Survivor' yarışmacılarının helikoptere biniş anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

Arjantin basını, aralarında olimpiyat şampiyonu yüzücü Camille Muffat, boks şampiyonu Alexis Vastine ve yelkenci Florence Arthaud'un da aralarında bulunduğu Survivor ekibinin kaza yapan helikoptere biniş anı ile kabindeki görüntülerini yayınladı. 

Arjantin'in La Rioja eyaletinde çekimlere gitmek için helikoptere binen ekipten Bernard, pilotun aşırı yük nedeniyle "İçinizden biri insin" uyarısını kabul edince 10 kişinin hayatına mâl olan kazadan kıl payı kurtuldu.

28272624.jpg

Yapımcı şirketin fotoğrafçısı Angel Flores'in çektiği karelerde gözleri bağlı olarak helikoptere binen yarışmacıların oldukça neşeli oldukları görülüyor.

Fransa'nın 'Survivor'ı olarak bilinen "Dropped" isimli yarışmada, gözleri bağlı halde vahşi doğaya bırakılan katılımcılardan 72 saat içinde, bir cep telefonunu şarj edebilecekleri bir yere ulaşmaları isteniyor.

28272633.jpg

KAZADAN BİR TEK O SAĞ KURTULDU!

Arjantin'in La Rioja eyaletinde çekimlere gitmek için helikoptere binen ekipten Bernard, pilotun aşırı yük nedeniyle "İçinizden biri insin" uyarısını kabul edince 10 kişinin hayatına mâl olan kazadan kıl payı kurtuldu.

Akılalmaz kazada arkadaşlarını yitirmenin şokunu atlatamayan Fransız sporcu Twitter'dan "Bu yas anında tüm düşüncelerim bu trajik kaza kurbanlarının aileleri ve yakılarıyla birlikte. Hayat fazlasıyla adaletsiz" mesajı yayınlandı.

28271528.jpg

İŞTE HELİKOPTERİN HAVALANA ANI

Kazada hayatını kaybedenler arasında; 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan yüzme şampiyonu Camille Muffat, 2008 Pekin Olimpiyatları'ndan bronz madalyayla dönen boksör Alexis Vastine ile ünlü kadın yelkenci Florence Arthaud da bulunuyor.


survivor-helikopter-kazasi-ölenler.jpgLa Rioja polis şefi Cesar Angulo gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan sağ kurtalan Survivor üyesi  olmadığını söyledi.

Olaya ilişkin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'dan da bir açıklama geldi. Hollande, "Fransız vatandaşlarımızın ani ölümü büyük bir üzüntüye neden oldu" dedi.

HELİKOPTERLER HAVADA NASIL ÇARPIŞTI
survivor-arjantin-kaza.jpgSurvivor yarışmacılarının öldüğü kazanın nedeni henüz bilinmiyor. Yetkililerin olayın meydana geldiği dağlık bölgedeki hava şartlarının iyi olduğunu açıkladı.

survivor-fransiz-kaza.jpgYarışmacılar arasında yer alan eski Arsenal'li Fransız futbolcu Sylvain Wiltord da arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü Twitter'dan yayınladığı bir mesajla dile getirdi:

"Arkadaşlarım için üzgünüm. Titriyorum. Dehşet içindeyim. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bir şey söylemek istemiyorum" .