BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.493,66
HABER /  MEDYA

Survivor ünlüler SMS sıralaması 27 Mayıs

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtını ünlüler SMS sıralaması verdi. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları nasıl oldu birinci kim?

Abone ol

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtını Acun Medya'nın saat 23.00'da açıkladığı ünlüler SMS sıralaması sonuçları verdi. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci Serenay ya da Anıl Tetik diye beklerken sonuç sürpriz oldu. Survivor All Star ünlüler SMS birincisi ilk kez Merve Aydın oldu.

Acunn Medya Survivor son SMS sıralamasını saat 23.00'da açıkladı. SMS sonuçları şöyle çıktı;

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI TAM LİSTE
1. Merve Aydın
2. Hakan Hatipoğlu
3.Seranay Aktay
4. Anıl Tetik
5. Berna Canbeldek
6. Doğukan Manço

SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ?
survivor-all-star-kim-elendi-27-mayis-ünlüler-sms-sonuçlari-siralamasi.jpg
Survivor All Star ada konseyinde Acun Ilıcalı 'nın açıkladığı ünlüler SMS sıralamasında haftanın birincisi herkesi şaşkına çevirdi. Ünlüler SMS sıralamasında hep sonuncu sırada yer alan Merve Aydın ilk kez Survivor 'da SMS birincisi oldu. Bu sonuç Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtıda hayli değiştirdi. Merve Aydın birinciliği açıklanınca ağladı ve konuşmakta güçlük geçti.

Sonucu inanmakta güçlük çeken Merve Aydın elenmesi için bir isim verdi. Merve Aydın "İki isim var. Biri canım gibi sevdiğim kardeşim Anıl. Tabi ki onu söylemek istemiyorum o yüzden tek bir isim kalıyor. O da Serenay' dedi.

SERENAY AKTAŞ NE SÖYLEDİ?

Serenay Aktaş ismi eleme adayı olarak söylenince "Hakkımda hayırlısı ne ise olsun. Burdaki kimse gitmek istemiyor. Ben her adımımı ailemi düşünerek atıyorum. Ben bunca zaman onlar için mücadele ettim. Bugün gitme adayı da benim gitmek istemiyorum. Annemi babamı mutlu etmek için Kıbrıs'a gitmeyi çok istiyorum" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

DOĞUKAN MANÇO KİMİN ADINI VERDİ?
Doğukan Manço "Burda seçim şansım yok. Doğal olarak adını söyleyeceğim isim Anıl. Seçenek hakkım yok o yüzden konuşacak bir şeyim yok" diyerek elenmesini istediği ismi verdi.

Bu durumda Survivor All Star 'da elenme için 4 aday belirlenmiş oldu. Bu isimler Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu , Berna ve Serenay Aktaş oldu.

SURVİVOR ALL STAR DA BU HAFTA KİM ELENDİ BELLİ OLDU - TIKLAYIN

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 5 MAYIS
Ünlüler takımının son SMS sıralamasında Serenay bir öncekinde ise Anıl Tetik birinci çıkmıştı.

Survivor all star ünlüler takımının son sms oylaması sıralama sonuçları 5 Mayıs tarihinde çıkmıştı. O elemede Pascal Nouma Survivor adasına veda etmişti.
İşte 5 Mayıs tarihli Survivor All sTar ünlüler SMS sıralaması sonuçları;
1. Serenay Aktaş
2. Hakan Hatipoğlu
3. Anıl Tetik
5. Pascal Nouma (Pascal 6 Mayıs tarihli oylama sonrasında Survivor'a veda etmişti)
6. Berna Canbeldek
7. Merve Aydın

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 15 NİSAN
Ünlüler takımı 6 Mayıs'tan önce bir de 15 Nisan tarihinde SMS oylamasına çıkmıştı. O elemede Anıl Tetik birinci çıkmış ve gecenin sonunda Merve Oflaz elenmişti. Ünlüler takımının SMS sıralaması 15 Nisan tarihinde şöyle olmuştu;
1) Anıl Tetik
2) Berna Canbeldek
3) Serenay Aktaş
4) Merve Aydın
5) Hakan Hatipoğlu
6) Pascal Nouma
7) Doğukan Manço
8) Merve Oflaz