BIST 9.812
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.433,35
HABER /  MEDYA

Survivor Turabi Çamkıran 'Turbo Atar' kimdir?

Survivor All Star Turabi Çamkıran atarlı sözleriyle ve meydan okuyuşuyla dikkatleri çekiyor peki Turabi Çamkıran gerçekte kimdir? Turabi Çamkıran'dan iddialı sözler...

Abone ol

Survivor All Star Turabi Çamkıran hırslı ve iddialı sözleriyle gündemden düşmeyen isimlerden biri. Turabi Çamkıran Survivor Adasında, ödül sevinçleri sırasında ki hareketleri ve konsey gecesinde diğer yarışmacı arkadaşları hakkında sarfettiği atarlı sözleriyle dikkat çekiyor.

SURVIVOR TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de dünyaya geldi. Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor.

ekran-resmi-2015-03-02-10.17.28.20150302103523.pngTürkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu sporda elde ediyor.

ekran-resmi-2015-03-02-10.17.05.pngSurvivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. 

ekran-resmi-2015-03-02-10.16.24.pngSon olarak Survivor Ünlüler & Gönüllüler'de gördüğümüz Survivor Turabi, buradaki başarılarıyla gönüllere taht kurdu. Survivor finalinde Gökhan Keser ile birlikte halk oylamasına çıkan Survivor Turabi Çamkıran, adını şampiyonlar listesine yazdırmayı başardı. 

TURABİ ÇAMKIRAN'IN ATARLI SÖZLER

Survivor All Star Turabi  Çamkıran'ın herkesten farklı bir hatal felsefesi var. Survivor tarihine kazınacak türden komik ve iddalı sözleri var. İşte onlardan bazıları...

'Allah erkeği çok adamı az yaratmış, adam olan anasını bacısını düşünüp hiç bir bayana kötü davranmaz.'

'Sen vurusun yüzüme dikiş atarlar ben vururum üstüne toprak atarlar.'

'Görücü usulü aşk istiyorum, görünce göresim, görmeyince ölesim gelsin.'

'Duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim.'

'Geçici heves değil, hakedene nefes haketmeyene kafes olurum'.

'Bir tek Turbo Turabi candır, gerisi heyecandır.'

'Issız adaya düşsen yanına ilk 3 neyi alırsın? -3 tane delikanlı adam alırım.'

'Ne olursan ol kim olursan ol Turbo Turabi'nin olduğu yerde akıllı ol!'

'Senin yaptığın gider benim ancak hoşuma gider'.

TURABİ ÇAMKIRAN FOTO GALERİ (TIKLA-GÖR)