BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  MEDYA

Survivor Taner'in fanları Acun'a çok kızgın

Survivor'ın hiperaktif yarışmacısı Taner'in yeni sezon Survivor All Star kadrosunda yer almaması fanlarını kızdırdı. Taner, Acun Ilıcalı'yı tehdit etmek suçundan beş ay ceza aldı.

Abone ol

Survivor Ünlüler- Gönüllüler'in hiperaktif yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı yarışma sayesinde kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratmayı başardı. Survivor All Star ile ekranlara dönme hazırlığında olan Acun Ilıcalı ile davalık olan Taner'in hayranları sosyal medya da kampanya başlattı.

Acun Ilıcalı yeni sezon Survivor All Star kadrosuna Taner'i dahil etmedi. Buna karşılık Taner'in hayranları sosyal medya twitter'da #survivorataneristiyoruz hastagiyle bir kampanya başlattı.

İŞTE TWİTTER'DAN TANER'E DESTEK MESAJLARI

ekran-resmi-2015-02-06-16.03.18.png

ekran-resmi-2015-02-06-16.03.32.png

ekran-resmi-2015-02-06-16.03.45.png

ekran-resmi-2015-02-06-16.03.54.png

Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması Survivor'un en renki yarışmacılarından Taner kısa zamanda konuşmalarıyla ve yengeç dansıyla oldukça ilgi çeken bir isim oldu. Acun Ilıcalı'nın yerlere  göklere sığdıramadığı Taner'in daha sonra Acun Ilıcalı ile araları açılmış hatta Ilıcalı kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Taner'e daha açtı.

ekran-resmi-2015-02-06-15.56.30.png

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda 'Taner'in açık söyleyeyim parayla ilgiisi yok paranın ne olduğundan bile haberi yok parayı belli şeyler için kullanıyor ' dedi.

İŞTE ACUN ILICALI'NIN TANER'İ ÖVDÜĞÜ O ANLAR

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Taner Tolga Tarlacı (d. 2 Eylül 1984[1]), yarışma programı Survivor'ın Türkiye ayağı olan Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de farklı diyalekti, ilginç konuşmaları ve hiperaktif yapısıyla dikkatleri üzerine toplamış bir yarışmacıdır. Hamburg, Almanya doğumlu, aslen Kayserili, 7 senedir Kıbrıs'ta yaşamakta ve Girne Amerikan Üniversitesi'nde halkla ilişkiler bölümü 2012 mezunudur.2007'de Girne Amerikan Üniversitesi'nin bir erkek güzellik yarışmasında üçüncü gelmiştir.Son dokunulmazlık oyununda Nihat Doğan'ın galibiyeti üzerine Derya Büyükuncu'yla finale bir adım kala oylamaya kalmış ve halkın büyük desteğine rağmen yarışmadan elenerek Survivor Ünlüler-Gönüllüler 3.sü olarak yarışı bitirmiştir. 

ACUN ILICALI VE TANER ARASINDA NELER OLDU?

Asistanına attığı SMS’lerle Acun Ilıcalı’yı tehdit ederek 100 bin TL isteyen Survivor’un yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapığı yarışma programı Survivor’a katılan Taner Tolga Tarlacı, yarışmadan 100 bin TL alamadığını öne sürerek Acun Ilıcalı’nın asistanı Fahri Gökhan Özdemir’e tehdit içerikli SMS’ler attı.

Acun Ilıcalı’nın Avukatı Zehra Esen Şahin, tehdit içerikli SMS’leri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunarak şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet savcısı Tarık Fırat tarafından yürütüle soruşturma sonucunda 31 Mayıs 2013 tarihinde iddianame düzenlendi.

DAVA AÇILDI

İddianamede, Taner Tolga Tarlacı’nın şikayetçi Acun Ilıcalı’nın hazırladığı Survivor isimli yarışmaya katıldığı, yarışmadan sonra da parasının ödenmediği gerekçesiyle asistanı Fahri Gökhan Özdemir’e ait cep telefonuna tehdit içerikli mesajlar yolladığı belirtildi. Tarlacı’nın şikayete konu mesajlarda, "100 milyar ödenmediği takdirde düşman olacağız, bana olan borcunuzu da vermek zorundasınız yoksa başınıza geleceklerden ben sorumlu olmam. Borcunuz artık doğudakiler gibi kan davasına dönüştü. O para hesabıma yatacak yoksa yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinize gelirim" şeklinde ifadelere yer verdiği, bu ifadelerde şikayetçi Acun Ilıcalı’nın tehdit edildiği belirtildi. Savcı Fırat, Tarlacı’nın "Tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasını istedi.

İstanbul 64. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen üçüncü duruşmaya "Müşteki" Acun Ilıcalı ile avukatı Zehra Esen Şahin katılırken, Tarlacı katılmadı.

ekran-resmi-2015-02-06-16.15.24.png

ACUN ILICALI: ANLAMSIZ İSTEKLERİ REDDEDİNCE TEHDİT ETTİ

Şikayetçi Acun Ilıcalı, Taner Tolga Tarlacı’nın yarışmadan sonra asistanına tehdit mesajları attığını belirterek, "Olay tarihinden önce kendisi benim şirketimin düzenlediği Survivor isimli yarışmada yarışmacı olarak bulundu. Yarışmadan sonra anlamsız isteklerde bulundu, biz reddettik. Çalışma arkadaşlarımıza mesajlar göndererek tehditte bulundu. Beni tehdit etmeye başladı. Sık sık arkadaşları ve şirketi arayarak tacizde bulundu. ‘Kan dökeceğiz’, ‘100 bin TL canınızdan daha mı kıymetli’ şeklinde ifadeler üzerine Cumhuriyet savcılığı’na şikayette bulundum" dedi.

SAVCI CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ,5 AY CEZA ALDI

Esas hakkındaki mütalaası sorulan duruşma savcısı Osman İkizoğlu, sanık Tarlacı’nın, "Tehdit" suçundan cezalandırılması yönünde görüş bildirdi.

Tarlacı’ya "Tehdit’ suçundan 6 ay hapis cezası veren mahkeme, sanığın sabıkasız olmasına dikkat çekerek cezayı 5 aya indirdi. Mahkeme ayrıca, Tarlacı’nın 5 yıl içinde herhangi bir suç işlememesi şartıyla "hükmün açıklanmasını 5 yıl süreyle" geriye bıraktı.

Survivor Yarışması’nın ikinci sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı’ya Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği gerekçesiyle 5 ay hapis cezası verildi. Ceza 5 yıl süreyle ertelendi.

SURVİVOR ALL STAR YENİ SEZON KADROSU

Duygu Çetinkaya

Nadia Zagli

Hasan Yalnızoğlu

Anıl Tetik

Hakan Hatipoğlu

Merve Oflaz

Hilmi Cem İntepe

Turabi Çamkıran

Almeda Abazi

Serenay Aktaş

Nihat Doğan

Pascal Oliver Nouma

Sahra Işık