BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,70
HABER /  MEDYA

Survivor son SMS oylaması All Star sıralaması

Survivor All Star 'da son SMS oylaması sonuçlarıyla Survivor ünlüler ve gönüllüler sıralaması belirlendi. Acun Medya artık Survivor'da SMS oylaması yapmayacak.

Abone ol

Survivor All Star 'da Dominic Cumhuriyeti'ndeki son SMS oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı bundan sonra Survivor 'da SMS oylaması yapılmayacağını duyurdu. Survivor ünlüler ile gönüllüler sıralaması sonuçlarına göre bundan sonra dokunulmazlığı kaybedenler elenecek.

SURVİVOR ALL STAR 15 HAZİRAN - KİM ELENDİ AÇIKLANDI?-TIKLAYIN
Survivor All Star 'da bu hafta ikinci kez ada konseyi toplandı. Acun Medya Survivor SMS oylamasının sonuncusunun sonuçlarını açıklayacak mı merak konusu. Acun Ilıcalı bu konuda bilgi vermedi. Dün akşam yapılan Survivor SMS oylaması sonuncu oldu. Bundan sonra Survivor All sTar 'da SMS oylaması yapılmayacak.

SURVİVOR ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER SON SMS SIRALAMASI

Survivor All Star 'da bundan sonr ünlüler ve gönüllüler son SMS sıralaması sonuçlarına göre belirlenecek. Bilindiği gibi her hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ada konseyinde elemeye çıkıyordu. Konsey süresince de izleyiciler SMS oylamasına katılıyordu. İşte bu SMS oylamaları bundan sonra olmayacak. Son kez yapılan Survivor SMS oylamasında ünlüler ve gönüllüler sıralaması ortaya çıkacak. Bundan sonra dokunulmazlığı kaybedip eleme adayı olanlar bu sıralamaya bakılarak elenecek. 

SURVİVOR HIZLANDIRILMIŞ ÇEKİMLER
survivor-ünlüler-ve-gönüllüre-son-sms-siralamasi-sonuçlari.jpg
Survivor All Star adasında Kıbrıs finali öncesinde son 2 hafta içinde hızlandırılmış çekimlere geçilecek. Acun Ilıcalı 'nın yaptığı açıklamaya göre 2 haftada yarışmacılar iki katı oyun oynayacaklar. SMS oylaması da bu yüzden yapılmayacak.

TURABİ SMS OYLAMASINDA YOK
survivor-all-star-ada-konseyi-son-sms-oylamasi-siralamasi-ve-sonuçlari.jpg


Survivor son SMS oylamasına Turabi katılmıyor. Kıbrıs biletini kazanan Turabi doğrudan finale kaldığı için SMS oylamasında yer almayacak. Turabi elenme riski olmadan 2 haftayı keyif içinde geçirecek.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİNE KAÇ KİŞİ GİDECEK?
survivor-all-star-11-haziran-son-sms-siralamasi-ünlüler-ve-gönüllüler.jpg
Survivor All Star 'ın Kıbrıs'da yapılacak olan finaline sadece 4 yarışmacı katılacak. Bu sebeple önümüzdeki 2 hafta da yarışmacılardan 4'ü elenmiş olacak. Kıbrıs için sadece Turabi'nin yeri kesin. Kıbrıs final adayı olarak ünlüler takımından Hakan, Doğukan, Serenay ve Merve ile gönüllüler takımından Hasan, Hilmi Cem ve Begüm bulunuyor.

SURVİVOR ALL STAR SON BÖLÜM ERZAK ÖDÜLÜ KİMİN?
Survivor All Star son bölümde yine erzak ödülü oyunu vardı. Kaybeden ise yine ünlüler takımı oldu. Adada aç kalmaya alışkın olan ünlüler oyundan sonra yıkıldılar.

ACUN ILICALI : AĞLAMALARINDAN BUNALDIM
Acun Ilıcalı Survivor All Star 11 Haziran'daki son bölümde adada ağlamaları ile ünlü olan isimlere takıldı ve bunları söyledi;


DOĞUKAN MANÇO'NUN NİYE EŞİ GELMEDİ
Doğukan Manço aile ödülü açıklandığında Acun Ilıcalı'nın deyimiyle somurtmuştu. Eşi ile boşanacağı iddiaları çıkan Doğukan Manço aile buluşmasında karşısında kardeşini bulmuştu. Eşinin neden gelmediğini sormadığı gibi bu konuda hiç konuşmaması da boşanma haberlerini doğrular gibiydi.