BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  MEDYA

Survivor son bölüm Merve Aydın'dan olay sözler

Survivor All Star bu akşam ki ödül oyunu gecesine Almeda'nın ardından darmadağın olan Merve Aydın'ın sözler damga vurdu

Abone ol

Survivor All Star bu akşam 24. bölümüyle ekrana geldi.

Geçen hafta Almeda'nın elendiği Survivor'da Merve Aydın bu hafta ağlamaktan kendine gelemedi. Daha önce Ahmet Dursun'un elenmesi sonrası duygusal çöküntü yaşayan Merve Aydın'ın o hali ekranlara böyle yansıdı. 


MERVE AYDIN'DAN ŞAMPİYONLUK YEMİNİ

Survivor'ın iddialı isimlerinden Merve Aydın bu akşam ki bölümde şampiyonluk için yemin etti. Daha önce Ahmet Dursun'un elenmesine üzülen Merve Aydın'ın tepkisi Almeda'nın da adadan gidişi sonrası öfkeye dönüştü. 

survivor-merve-aydin.jpg 



Ünlüler adasında Merve Aydın için en sert açıklama ise Hakan Hatipoğlu'ndan geldi. Hatipoğlu, Ahmet Dursun ve Almeda Abazi'nin elenmesi sonrası Merve Aydın'ı işaret eden Hatipoğlu, "Heralde yakında kendide gidecek" dedi.

survivor-hakan-hatipoglu.jpg

SURVİVOR MERVE AYDIN:SERENAY ACİZ BİR KIZ


Merve Aydın'ın Serenay Aktaş hakkındaki sözleri ise Ünlüler adasında dengeleri bozacak. Daha önceki Survivor'da yakın arkadaş olan Merve Aydın ve Serenay Aktaş bu kez düşman oldular. Merve Aydın Survivor bu akşam ki bölümler Serenay için "Başkalarının fikirleriyle yaşayan aciz bir kız" yorumunda bulundu.

merve-aydin-serenay-aktas.jpg

SERENAY İLE ÖZLEM'İN KAVGAYA DÖNÜŞEN ÖDÜL OYUNU

Özlem ile Serenay Aktaş arasındaki ödül oyun duellosu ise kavgaya dönüştü. Ödül oyunu sırasında Seranay'a sert hareketlerde bulunan Özlem, rakibini resmen yere yığdı. Özlem'in sert hareketlerine karşılık veremeyen Serenay 'Resmen dövdü bu ne ya' diyerek rakibine tepki gösterdi. O anlar adada tansiyonu yükseltti.

survivor-all-star-ozlem-serenay-kavga.jpg

ÜNLÜLERDEN ÜNLÜ TAKLİTLERİ 

Survivor All Star'da ünlüler takımının bayan yarışmacıları Serenay, Merve ve Berna yaptıkları birbirinden ünlü isimlerin taklitleriyle sizleri çok güldürecek.