BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,06
HABER /  MEDYA

Survivor SMS sonuçları ünlüler sıralaması

Acunn Medya 6 Mayıs Survivor ünlüler SMS sonuçlarını saat 22.30'da açıkladı. Survivor SMS sıralamasına göre birinci Serenay oldu. İşte Survivor All Star SMS sonuçları.

Abone ol

Acun Medya tarafından Survivor 6 Mayıs 2015 tarihli SMS oylaması sıralama sonuçları saat 22.30'da açıklandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre bu haftanın birincisi Serenay Aktaş oldu. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Pascal Nouma Survivor All Star 'da bu hafta elenen isim oldu. Survivor All Star ünlüler SMS oylama sonuçları ve sıralama tam liste olarak şöyle;

1. Serenay Aktaş
survivor-ünlüler-sms-sralamasi-seranay.jpg

2. Hakan Hatipoğlu

survivor-ünlüler-sms-sralamasi-hakan.jpg

3. Anıl Tetik
survivor-ünlüler-sms-sralamasi-anil-tetik.jpgsurvivor-ünlüler-sms-sralamasi-doğukan.jpg

5. Pascal Nouma
survivor-ünlüler-sms-sralamasi-pascal.jpg

6. Berna Canbeldek
survivor-ünlüler-sms-sralamasi-berna.jpg

7. Merve Aydın
survivor-ünlüler-sms-sralamasi-merve-aydin.jpg
Acun Ilıcalı Survivor SMS sonuçlarını açıkladığı ada konseyini saat 22.30'da ekrana getirdi. Survivor All Star 6 Mayıs elemesinde ünlüler SMS sıralamasında birinci çıkan isim Serenay Aktaş oldu. Serenay 'Bu kritik haftada birinci olduğum için çok mutluyum. Unutulmaması gereken bazı değerler var. Survivor için ya da elenme korkusuyla o değerlender kopmamamız gerekiyor. Ben çizgim ve duruşumdan ödün vermeyeceğim" dedi.

SMS BİRİNCİSİ SERENAY KİMİ SÖYLEDİ?
SMS sonuçlarıyla birinci olan Serenay Survivor 'da elenmek üzere bir isim verdi. Serenay 'ın Survivor 'dan elenmesini istediği ismi şöyle açıkladı; 'Duygularımla hareket ettiğim bu hafta yıpranmamda çok etkilendim. Hakan bana çok destek oldu. Hakan konseye gelmeden önce 'lütfen bu ismi söyler misiniz' dedi. Benim de boynumun borcudur Hakan'ın bu isteğini yerine getirmek. O yüzden aklımdaki isim net. Hakan'ın karşısına çıkaracağım isim Pascal Nouma" dedi. 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor SMS oylamasına Hakan Hatipoğlu, Pascal Nouma ve Doğukan Manço çıktı. Survivor 6 Mayıs ünlüler SMS sıralamasında en alt sırada Pascal Nouma yer aldığı için bu hafta All Star 'da elenen isim ünlü futbolcu oldu. Pascal'ın elenmesine en çok Berna Canbeldek üzüldü.

SURVİVOR ÜNLÜLER 15 NİSAN TARİHLİ SMS SIRALAMASI NASILDI?
survivor-ünlüler-sms-siralamasi.jpgAcunn Medya'nın 15 Nisan tarihinde yayınladığı ünlüler sıralamasında Anıl Tetik birinci çıkmış gecenin sonunda Merve Oflaz elenmişti. Ünlüler takımının SMS sıralaması 15 Nisan tarihinde şöyle olmuştu;
1) Anıl Tetik
2) Berna Canbeldek
3) Serenay Aktaş
4) Merve Aydın
5) Hakan Hatipoğlu
6) Pascal Nouma
7) Doğukan Manço
8) Merve Oflaz