BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.432,21
MEDYA

Survivor Serhat - Eser kavgasının montajsız hali

Survivor adasında Eser West - Serhat Akın ve Furkan Kızılay kavgasının sansürsüz görüntüleri yayınlandı. Herkes merak ediyordu Furkan Kızılay ne dedi de büyük kavga çıktı. İşte montajsız görüntüler.

Survivor 2017'nin yayınlanan son bölümünde Serhat Akın ile Eser West arasında yaşanan tartışmanın montajsız görüntüleri yayınlandı. TV8 ekranında dün akşam yayınlanan kavga kısmen sansürlenmişti. Acunn.com sitesinden verilen görüntüler işte o kavganın montajsız haline ilişkin oldu. 

Furkan Kızılay oyunu kaybedince küfürlü konuşmuş sözleri sansürlenmişti. Peki Furkan ne dedi? İşte o sözler bu yeni video ile ortaya çıktı. Furkan Kızılay kendisini yenen Sadin'e 'Bağırma lan orangutan' diyor. Bu söz üzerine Gökhan da Furkan'a tepki gösterip "Sana yakışıyor mu?" diyerek çıkıştı.

Eser West'in abartılı tavrına Serhat Akın da karşılık verince inanılmaz bir kavga yaşandı. Eser West'i tutmasalar Serhat'ın üstüne atlıyordu. Eser'in "Aynı adaya düşünce görüşeceğiz" sözlerine Serhat Akın "Şimdi gel" diyerek meydan okudu. Furkan'ın ne dediği kameralara yansımazken Survivor adasında şimdiye kadarki en sert kavgayı çıkardı.

Sitene Ekle
Etiketler