BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Survivor Serenay Figüran kadrosunda

Survivor’da adını duyuran Serenay Aktaş, çekimleri devam eden komedi filmi Figüran kadrosuna girdi.

Abone ol

Komedi filmi Figüran'ın çekimleri başladı. Filmin kadrosunda ünlü oyuncuların yanı sıra Survivor'la adını duyuran Serenay Aktaş da var.

Başrollerinde Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Mehtap Bayrı, Umut Oğuz, Veysel Diker, Ümit Yesin, İrfan Kangı , Miraç Bayramoğlu ve kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı iddialı komedi filmi Figüran sezonun iddialı filmleri arasında yer alıyor.

Bosphorus Film Makers /Aytekin Mert’in yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu  Bosphorus Film Senaryo’ya ait. Çekimlerine İstanbul'da başlanan filmi Tolga Çetin yönetiyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin konusu ise kısaca şöyle:

Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryoya sahip olduğunu ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğunu düşünmektedir. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için, kendi senaryolarını çekmek istemektedirler... Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek istemektedirler. İki kafadarın bu arada projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları Pelin’i filmlerinde oynaması için ikna çabaları komik bir dille sinema izleyicisine anlatılacak.