BIST 9.731
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.432,40
HABER /  GÜNCEL

Survivor Semih Öztürk kimdir? Mastürbasyon görüntüsü

Survivor gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk kimdir? Ütopya 'da mastürbasyon skandalı ile tanınan Semih Öztürk Survivor adasında ilk günden fitneye başladı.

Abone ol

Survivor gönüllüler takımındaki Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Fitneleri ile yarışmada meşhur olan Semih Öztürk Ütopya'nın kötü adamıydı.

Sevgilisi Kurratülayn ile olan mastürbasyon videosu ise internete düşünce rezil olmuştu. Ütopya evinden yansıyan mastürbasyon görüntüsü için acunn.com sitesinden açıklama gelmişti. Acunn.com sitesi söz konusu görüntülerin gerçek olmadığını öne sürmüştü. Ancak video görüntüler montaj olamayacak kadar net ve temizdi.

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında sevgilisinin kucağında mastürbasyon yaparken görüntülenmişti. Semih Öztürk 'ün mastürbasyon görüntüleri hayli tepki çekmişti.

SURVİVOR SEMİH KİMDİR NASIL BİRİDİR?

Ütopya'nın ardından Survivor gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıkan Semih Öztürk tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya yarışması ile tanındı.

Ütopya'da finale kadar kalan Semih Öztürk birinciliği ve büyük para ödülünü Tuncay'a kaptırdı.

Fitneciliği Semih Öztürk'ün en belirgin yönü. Kibiri ve kendini taktiksel zeka olarak görmesi ise diğer bir yönü. Gönüllüler takımı büyük olasılıkla ondan nefret edecek.