BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.487,86
HABER /  MEDYA

Survivor şampiyonu Nihat Altınkaya yeni sezon neden yok?

Nihat Altuğ Altınkaya Survivor 2012 şampiyonu yeni sezon Survivor All Star'a neden gitmediğini açıkladı peki Survivor şampiyonu Nihat Altuğ Altınkaya kimdir?

Abone ol

Survivor Nihat Altuğ Altınkaya Kanaltürk'teki 2.Sayfa programına konuk oldu. Survivor 2012 şampiyonu Nihat Altuğ Altınkaya yeni sezon Survivor All Star kadrosunda neden yer almadığını açıkladı.

Altınkaya, Survivor All Star'a katılmama nedenini şu sözlerle anlattı: "Survivor'a gitmeme nedenimle ilgili olarak ortaya bir iddia atılmış, kulağıma geldi. Bu iddiaya göre, ben cezaevine girip çıkmışım, yurt dışına çıkış yasağım olduğu için Survivor'a gitmemişim.

Böyle bir şey asla yok. Cezaevinde bir gün bile yatmadım. İşin gerçeğini size şöyle anlatayım: Bundan 10 yıl önce gençlik hatası ya da cahillik olarak değerlendirilecek bir şey yaptım. Dedemin karadeniz yapımı silahı üstümdeyken polise yakalandım. Bununla ilgili mahkeme oldu ama hiç takip etmedim."Geçen yıl Ağustos ayında dava sonuçlanmış.

ekran-resmi-2015-02-26-14.49.00.pngBu yüzden Silivri'ye gidip cezaevindeki işlemleri tamamladım ama tek bir gün bile yatmadım. Denetimli serbestlikle bırakıldım. O günden sonra haftanın iki günü pazartesi ve çarşamba karakola gidip imza atıyorum. Nisan ayında denetimli serbestlik bitiyor."

ekran-resmi-2015-02-26-14.48.47.png"Hayatımda hiç silah kullanmadım. Bu olay dışında karakola bile gitmedim. Yurt dışına çıkış yasağım da yok. Bunun için denetimli serbestlik bürolarından izin alıp istediğin yere seyahat edebiliyorsunuz. Survivor'ı kabul etmeme nedenim ailem ve eşim. Biliyorsunuz daha önce Survivor'da yarışırken annem rahatsızlanmıştı. Bu yüzden ailemden uzakta olmayı istemedim, teklifi kabul etmedim.'

SURVIVOR NİHAT ALTUĞ ALTINKAYA BÖYLE ŞAMPİYON OLDU

Survivor şampiyonu Nihat Altuğ Altınkaya kimdir?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 da Karabük’te doğmuştur. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olan Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te almıştır. İki kız kardeşi vardır. Annesi banka memuresidir, babası ise demir çelik işiyle uğraşmıştır. Karabük Demir Çelik Lisesi'nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleybol oynamıştır.

ekran-resmi-2015-02-26-14.53.44.pngOn yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmış, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış Fenerbahçe Boks Kulübü'nde yer almıştır. Yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. İstanbul’da yaşamaktadır. Evlidir ve iki kız çocuğu babasıdır.

ekran-resmi-2015-02-26-14.53.29.pngİstiklal Caddesi’nde yürürken tanıştığı kast ajansı sahibi “Gökçe Doruk Erten” sayesinde Funda Arar’ın ‘Özledim’ şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmıştır. Daha sonra oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dahil üç sinema filminde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer almıştır.

ekran-resmi-2015-02-26-14.53.52.pngSanatçı “Ekol Drama Sanat Evi”'nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi almıştır. Kağan Erturan’ın ilk uzun metraj filmi olan “En Mutlu Olduğum Yer” filminde Ezgi Asaroğlu ile baş rolü paylaşmıştır