BIST 9.663
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,98

Survivor şampiyonu Merve Oflaz evleniyor

Survivor şampiyonu  Merve Oflaz evleniyor

Survivor 2010'da şampiyon olan Merve Oflaz, sevgilisi ile birlikte çıktığı İsrail tatilinde evlilik teklifi aldı.

Survivor şampiyonu  Merve Oflaz evleniyor

Survivor 2010'da şampiyon olan Merve Oflaz, sevgilisi ile birlikte çıktığı İsrail tatilinde evlilik teklifi aldı. Survivor'ın ilk ve tek kadın şampiyonu olma özelliği taşıyan Oflaz o anların fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Oflaz, fotoğrafların altına 'Seninle her şeye evet' notunu düştü.

Survivor şampiyonu  Merve Oflaz evleniyor

30 yaşındaki Oflaz sürpriz teklifle ilgili olarak "2,5 yıldır birklikteyiz. Hiç beklemiyordum. Hala şoktayım" ifadelerini kullandı. 2010 Survivor’ı kazanan ilk kadın yarışmacı olarak tarihe geçen Merve Oflaz kimdir? Dizi oyunculuğu da yapan Suvivor’ın ilk kadın şampiyonu haKkında az bilinenleri ve kısa yaşam öyküsünü sizler için derledik. İşte kariyeri ve bilinmeyenleriyle Merve Oflaz…

Survivor şampiyonu  Merve Oflaz evleniyor

Merve Oflaz, 23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul, Beykoz’da doğmuştur. Merve Oflaz 2010 yılı Survivor Türkiye yarışmasını kazandı. 5 yaşına kadar Beykoz’da büyüdü. Daha sonra Çengelköy’e taşındılar ve İlkokulu Nursen Fuat Özdayı İlk Öğretim Okulu’nda okudu. Okulda spora aktif olarak katılan Merve aynı zamanda ilkokul yıllarında okulun tiyatro grubunda yer aldı dans grubunda gösteriler yaptı. Okulun voleybol takımının da degişmez bir elemanıydı. Çengelköy lisesinden 2005 yılında mezun oldu. Lisedeyken tenis ve yüzmeyle ilgilendi.

Survivor şampiyonu  Merve Oflaz evleniyor

Merve Oflaz, liseden sonraki döneminde; Oto Show ve Boat Show gibi organizasyonlar gibi birçok işte çalıştı. Üniversitede İngilizce öğretmenliği bölümüne gitmek için dershanelerde hazırlanmasına rağmen istediği yeri kazanamadı. Bunun üzerine Dalyan Kulüp’te tenis ve yüzme antrenörlüğü yapmaya başladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun sınavlarını kazandı. Okuluna devam ederken, 2008 yılında Show TV’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun” adlı yarışmaya katıldı. Yaklaşık 50 bölüm yarışmacı olarak 3 ay boyunca ekranlarda oldu. Var mısın Yok musun’da 80 bin lira kazandı.