BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Survivor olaydı Yılmaz Morgül Semih'i madara etti

Survivor yarışmasının yayınlanan son bölümüne Yılmaz Morgül ile Semih Öztürk yarışı damga vurdu. Şans tanınmayan yılmaz Morgül , Semih'i yendi.

Abone ol

Survivor ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir kapışma vardı. Ödül oynuna damga vuran ise Yılmaz Morgül oldu.

Survivor'ın 8 Şubat akşamı yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için yarıştı. Ödül ise un, yağ ve pirinçten oluşan gıda malzemesiydi.

YILMAZ MORGÜL VE SEMİH ÖZTÜRK'Ü MADARA ETTİ

Survivor ödül oyunu yarışındaki eşleşmede Semih Öztürk kendine rakip olarak Yılmaz Morgül'ü seçti. Puanı çantada keklik olarak gören Semih Öztürk ve gönüllüler takımı şok bir sonuç aldılar.

Semih Öztürk fark atarak bitirdiği parkuru arkasına bile bakmadan terketti.

YILMAZ MORGÜL AĞLADI

YILMAZ MORGÜL ÇOK KIZDI

Survivor adasında ünlüler takımı Yılmaz Morgül'ü çok kızdırdı. Ünlüler takımına kendini manevi lider ilan eden Morgül, kendine danışılmadan erzak kullanılmasına sinirlenip fena patladı.

NİHAL CANDAN İLK KEZ PARKUR BİTİRDİ

Survivor adasında gönüllüler takımında yer alan İşte Benim Stilim kızı Nihal Candan en sonunda bir parkuru bitirmeyi başardı. Survivor adasına gitmeden önce özel hocayla haftalarca çalışan Nihal Candan, adadaki ilk gününde rezil rüsva olmuştu. Tek bir parkur bile bitiremeyen Nihal Candan, ödül oyununda da parkuru yarım bıraktı. İkinci turda Tuğba Özay ile karşılaşan Nihal Candan geriden de olsa yetişti ve hem ilk kez parkuru bitirdi hem de puan aldı.

Nihal Candan'ın adadan ilk gecesinde yansıyan görüntüleri ise günün konusuydu;