BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  MEDYA

Survivor Merve Oflaz'ın sevgilisi Sahra'ya taktı

Survivor All Star Merve Oflaz'ın sevgilisi Selim Sabah Sahra Işık'la twitter'da dalga geçti. Selim Sabah Survivor Sahra Işık'ın 'Bende ego yok!' sözüne kafayı taktı.

Abone ol

Survivor All Star Merve Oflaz'ın sevgilisi Selim Sabah ciddi bir Survivor takipçisi. Selim Sabah sevgilisi Merve Oflaz'ı desteklemekle kalmayıp aynı zaman da Ada içindeki gruplaşmaları ve kulisleri de yakından takip ediyor.

Survivor Merve Oflaz'ın sevgilisi Selim Sabah, iki gün önce Survivor All Star'ın şampiyonunu ilan edip bu yarışmayı sevgilisinin kazanacağını söyledi. Dün akşam (10 Mart) ekranlara gelen Survivor All Star son bölümde Sahra Işık, ' Benim kazandığım galibiyetler sonrasında mutsuz olan bir takım var o Ünlüler Takımı. Ama Ünlüler Takımı dışında mutsuz olan bir arkadaşımız var o da bu takımda ki Özlem Çalın.' dedi.

ekran-resmi-2015-03-11-13.39.35.pngSeda Aktuğlu, Sahra ışık, Hasan Yalnızoğlu ve Begüm Yücetan'ın yaptığı kulis esnasında hakkında dedikodusu yapılan Özlem Çalın hakkında Sahra Işık yine ' Ego bende olması gerekirken bende yok' cümlesine çok takılan Selim Sabah resmi twitter hesabından şu notu paylaştı: ' Bende olması gerekirken, bende ego yok' Tüm Survivor'ın en iyi sözüdür'.

ekran-resmi-2015-03-11-13.32.53.png

Selim Sabah'ın bu kadar sıkı bir Survivor takipçisi olmasında sevgilisi Merve Oflaz'ın etkisi olduğu kadar, en çok etki Selim Sabah'ın da eski bir Survivor yarışmacısı olmasıdır. Dominik'te ki ada şartlarını ve oradaki yarışmacıların psikolojilerini daha önce orda bulunduğu için daha rahat anlayan Selim Sabah, Survivor Yunanlılar- Türkler yarışmasında Türkler grubunda yarıştı.

ekran-resmi-2015-03-11-13.45.16.pngSurvivor All Star Merve Oflaz'ın sevgilisi Selim Sabah aynı zaman da Survivor Yunanlılar- Türkler yarışmasında Yunanlı yarışmacı Nadya Zagli'nin eski eşi.

SELİM SABAH'IN SAHRA IŞIK'LA DALGA GEÇTİĞİ O ANLAR