BIST 8.748
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.241,33
HABER /  MAGAZİN

Survivor Melih Özkaya'nın babası Metin Özkaya kimdir o da Survivor'da yarıştı

Survivor 2018'in en dikkat çeken yarışamacılarından biri olan Melih Özkaya, daha önceden hem Var Mısın Yok Musun hem de Survivor Kızlar-Erkekler de yarışacan Antikacı Metin lakaplı Metin Özkaya'nın oğlu çıktı, Acun Ilıcalı dahi bu işe şaştı kaldı.

Abone ol

Survivor 2018 bir başladı, pir başladı. 10 Şubat tarihinde ekranlara merhaba diyen Survivor 2018 başladığı günden yana en çok konuşulanlar arasında. Bu sene yarışmacıları çok dikkat çekiyor. Onlardan biri de Gönüllüler takımından Melih Özkaya... Yakışıklılığı, sporcu kişiliği ve yarışamlardaki performansı ile daha şimdiden şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak görülen Melih Özkaya öyle birinin oğlu çıktı ki, Acun Ilıcalı bile bu işe şaştı kaldı. Peki 'nın babası kim? Melih Özkaya'nın babası kim çıktı? İşte herkesi şaşırtan o detay...

Dün akşam Acun Ilıcalı Melih Özkaya ile ilgili şok bir gerçeği açıkladı. Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım.’ dedi. Daha sonra ise Gönüllüler takımından Melih Özkaya'nın Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacılarından birinin oğlu olduğunu söyledi.

ACUN ILICALI BİLE ŞAŞTI KALDI;  Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım.’ dedi. Daha sonra ise Gönüllüler takımından Melih Özkaya'nın Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacılarından birinin oğlu olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı Metin özkaya için, "Yarışmacıları seçerken bilmiyordum, ben de yeni öğrendim. İnanılmaz bir yarışmacıydı. Öküzün numarası hikayesi var. Hayatım boyunca böyle bir gece yaşamadım. Televizyon kariyerimin en ilginç gecesiydi. Ben böyle bir yarışmacı görmedim.

METİN ÖZKAYA KİMDİR; Metin Özkaya’da oğlu gibi bir dönem Survivor yarışmasında yer almıştır. Ayrıca Varmısın Yokmusun isimli yarışmadada boy göstermiştir. Asıl mesleği antikacılık olan Metin Özkaya İstanbul doğumludur.

Antikacılık ile birlikte saray restoratörü ve eksper olduğunu belirten Metin Özkaya bugüne kadar 50’ye yakın belgesel niteliğinde ve show olarak canlı yayınlanan televizyon programları hazırladığını belirtmiştir.

Varmısın Yokmusun yarışmasında 3.5 ay kalmış ardından Survivor yarışmasına dahil olmuştur. Acun Ilıcalı‘nın organize ettiği bir çok yardım toplama organizasyonlarında görev almıştır. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.