BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.425,17
HABER /  MEDYA

Survivor kim elenir gönüllüler SMS sıralaması

Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun ilk ipucu ada konseyinden geldi. Survivor 2015 gönüllüler SMS sıralaması sonuçları dikkate alındığında gidecek isim sürpriz olmayacak.

Abone ol

Survivor All Star 17 Mayıs ada konseyinde bu hafta ' kim elendi ' sorusunun ilk ipucunu verecek oylama yapıldı. Dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanırken gönüllüler ikinci kez elemeye çıktı. Kişisel dokunulmazlığı Hilmicem kazandığı için bu hafta elenmeyecek. Survivor son bölümdeki ada konseyinde Hasan ve Bozok elemenin ilk adayları oldu.

SURVİVOR ALL STAR 'DA 15 HAZİRAN KİM ELENDİ?   - TIKLAYIN

Acunn Medya'nın gönüllüler SMS sıralamasını çarşamba akşamı yayınlamasının ardından önce birinci belli olacak. Hasan geçen haftaki gibi gönüllüler SMS sonuçlarında haftanın birincisi olursa Survivor adasında tüm hesaplar karışacak.

survivor-kim-elendi-17-mayis-ada-konseyi.jpgKişisel dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem'in çarşamba günü yapılacak oylamada Sahra 'nın adını vermesi bekleniyor. Gönüllüler SMS sıralamasında Hasan birinci olursa vereceği tek isim Turabi olarak görülüyor. Bu durumda Survivor adasında bu hafta müthiş bir oylama yapılacak. Survivor elemesine Hasan ve Bozok 'un yanı sıra Sahra ile Turabi 'nin dahil olması bekleniyor.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI GEÇEN HAFTA NASILDI?
survivor-all-star-kim-elendi-2015-gönüllüler-sms-siralamasi-sonuçlari.jpgPeki gönüllüler takımında muhtemel eleme adayları Hasan ve Bozok ile birlikte Sahra ve Turabi olursa SMS sıralaması sonuçlarına göre kim gider? Geçen haftanın gönüllüler SMS sıralamasına baktığımızda bu hafta büyük bir sürpriz yaşanmazsa Bozok elenecek gibi görünüyor.

İşte gönüllülerin geçen haftaki SMS sıralaması sonuçları;
1. Hasan
2. Hilmi Cem
3. Turabi
4. Begüm
5. Sahra
6. Bozok

SURVİVOR 17 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUN
survivor-2015-all-star-hilmicem-dokunulmazlik-oyunu.jpg
Survivor All Star 'da gönüllüleri ikinci kez ada konseyine çıkartan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Bütün hafta ödül oyunlarını kaybeden ünlüler takımı dokunulmazlık oyununda rakiplerini ezdi geçti. Hilmicem'in deyimiyle gönüllüler takımı ilk kez bu kadar farkla kaybetti. Begüm ve Sahra hiç oyun alamazken Turabi 1 oyun alabildi. Hilmicem ve Bozok'un iki oyun alması da çare olmadı. Gönüllüler dokunulmazlığı 10-6 gibi bir farkla ünlüler takımına kaptırdı.


SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Gönüllüler takımı ada konseyine gitmeden önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Hayli zor olan bireysel dokunulmazlık oyununda ilk pes eden Sahra oldu. Onu Bozok ve Hasan izledi. Turabi son ana kadar dayanmaya çalıştı ancak o da havlu attı. Son ikiye kalan isim Hilmi Cem ile Begüm oldu. Begüm son saniyede yenilgiyi kabul edince Hilmi Cem bu haftanın dokunulmaz ismi oldu.



DOKUNULMAZLIĞI KAYBEDEN GÖNÜLLÜLERİN DURUMU
Bu haftaki dokunulmazlık oyununu kaybetmek gönüllüler için tam bir soğuk duş etkisi yarattı. Turabi ve Hilmicem şoka girerken asıl büyük üzüntüyü kızlar yaşadı. Sahra oyun sırasında darmadağın oldu Begüm ise ağlama krizine girdi.