BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
MEDYA

Survivor kim elendi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Survivor 83. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerilim dolu dakikaların yaşandığı Survivor son bölümde erkek ve kadın yarışmacılar kendi aralarında sembol oyununu çıktılar. Gecenin sonunda ise eleme konseyi gerçekleşti. Peki Survivor'da kim elendi?

“Survivor kim elendi?” sorusu 4 yarışmacı arasında yapılan SMS oylamasının ardından cevap buldu. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardındansa Turabi’nin yeniden toparlanma sürecine gireceği ortaya çıktı. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı ve 29 Mayıs Salı günü ekrana gelecek bölümde yaşanacaklar…

Survivor'da Kıbrıs finaline yaklaşırken heyecan da tavan yapıyor. Dün Survivor'ın 83. bölümü ekrana geldi. Son bölümde kadın yarışmacılar ve erkek yarışmacılar sembol oyununa çıktılar. Sembol oyunun bitişiyle birlikte büyük bir gerilim yaşandı. Gecenin sonunda ise eleme heyecanı yaşandı ve adaya bir kişi veda etti.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Hatırlanacağı gibi Survivor'ın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetmiş, Yağmur ve Hakan'ın ismi eleme potasına çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu sefer parkurdan Ünlüler mağlup ayrılmış, Mustafa Kemal Kurt ve Turabi eleme adayı olmuştu. Dün yapılan konseyde en az oyu Yağmur Banda aldı ve adaya veda etti.

"EN BÜYÜK AYAKLANMAYI BAŞLATIYORUM" Adem ile iki bölümdür büyük bir gerilim yaşayan Turabi, "Kendi tarihimin en büyük ayaklanmasını başlatıyorum" diyerek rakiplerine de gözdağı veriyor.

Sitene Ekle