BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi? Kıbrıs finali SMS sonuçları

Survivor All Star Kıbrıs finalisti ve kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylamasıyla çıktı. Survivor SMS sonuçlarına göre Merve Aydın finale çıkan isim oldu.

Abone ol

Survivor All Star 2015 'de Kıbrıs finalistini belirleyen ve kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oylaması dün gece TV8 canlı yayınında yapıldı. Merve Aydın , Hilmi Cem İntepe ve Begüm Yücetan Survivor Kıbrıs finalisti olmak için ecel terleri döktü. Acun Ilıcalı Survivor Kıbrıs finalistinin kim olduğunu saat 23.00'da açıkladı.
SURVİVOR BİRİNCİSİ KİM KAZANDI? - TIKLAYIN
Survivor All Star Kıbrıs finaline kalan ilk isim Turabi Çamkıran olmuştu. Kıbrıs 'da bu kez ikinci finalist için masa kuruldu. Merve Aydın , Hilmicem İntepe ve Begüm Yücetan için canlı yayında SMS oylaması yapıldı. Yaklaşık 1.5 saat devam eden SMS oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı.

SURVİVOR ALL STAR FİNALİSTİ KİM OLDU?
Survivor All Star Kıbrıs ikinci finalisti SMS oylaması sonuçlarına göre Merve Aydın oldu. Acun Ilıcalı rekor oranda SMS oyu kullanıldığını açıkladı. Merve Aydın finalistin ismi açıklanana kadar eli kalbinde sürekli dua okudu. Merve Aydın adını duyduğu anda ise kelimenin tam manasıyla havalara uçtu.
merve-aydin-survivor-all-star-2015-finaline-kaldi-sevinci.jpg

Merve Aydın finalist olmasını ağlayarak şöyle yorumladı;

"Ağlamayacağıma sözverdim ama yine tutamıyorum yine gidiyorum. Nasıl ağlak bir insan oldum bilmiyorum. Şu an o final koltuğuna oturacağım. Neyi diyeyim ki ya Allah herkesten razı olsun"
survivor-kim-elendi-all-star-sms-oylamasi-sonuçlari-merve-hilmicem-ve-begüm.jpg
Survivor All Star SMS oylaması sonuçlarına göre Kıbrıs finalisti olan Merve Aydın birincilik için Turabi Çamkıran ile oylamaya çıkacak ve sonunda Survivor 2015 şampiyonu ortaya çıkacak.

SURVİVOR BİRİNCİSİNİ BELİRLEYECEK FİNAL NE ZAMAN?

Survivor All Star finalistlerinin belirlenmesinin ardından artık kim birinci oldu büyük ödülü kim kazandı sorusunun yanıtı bekleniyor.

survivor-all-star-kibris-finali-sms-oylamasi-siralamasi-hilmicem-ve-turabi.jpg

Survivor 2015 yarışını kazanan isim Kıbrıs 'da düzenlecek final SMS oylamasında yanıt bulacak. Survivor Kıbrıs finali 3 Temmuz 2015 cuma akşamı TV8 ekranlarında canlı olarak ekrana gelecek. 2 Temmuz akşamı ise Survivor All Star 'da büyük yüzleşme var. Finalist olan yarışmacılarla adadan ayrılan tüm isimler yüzyüze gelecek ve hesaplaşma yaşanacak.

Acun Ilıcalı Survivor yarışmasının birincisini belirleyecek olan süreci şöyle açıkladı;



SURVİVOR ADASINDA HERŞEYİ ATEŞE VERDİLER
Survivor All Star'da sona gelinirken yarışmacılar adadan ayrılmadan önce bütün herşeyi orta yere toplayıp ateşe verdi.



SURVİVOR ADASINA VEDA - 1 TEMMUZ 2015 SON BÖLÜM

Survivor All Star Kıbrıs oylamasında Acun Ilıcalı yarışmacıların Dominik'teki adadan ayrılışlarını ekrana getirdi. Hilmi Cem adadan ayrılmakta hayli güçlük çekti.