BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.429,04
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi? Doğukan Manço itirafı

Survivor All Star 21 Haziran ada konseyinde kim elendi belli oldu. Doğukan Manço , Serenay'ın elenmesine sebep olduktan sonra adada kalamadı. Survivor'da Doğukan elendi.

Abone ol

Survivor All Star ada konseyinde bu hafta kim elendi sorusunun cevabı Doğukan Manço oldu. Doğukan Manço SMS sıralamasına göre elendiği açıklandığı anda 'Bir rüya bitti! Elendiğime göre demek ki bazı şeyleri yanlış yapmışım' diyerek veda etti.

Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı için 21 Haziran gecesi ada konseyi toplandı. Daha önce yapılan SMS sıralamasına bakılarak adadan kim elendi sorusunun yanıtı açıklandı. Survivor All Star 'da Hakan Hatipoğlu ve Doğukan Manço eleme adayı olmuşlardı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ünlüler SMS sıralamasına göre elenen isim Doğukan Manço oldu.

SURVİVOR 21 HAZİRAN ADA KONSEYİ DOĞUKAN NE DEDİ?
Acun Ilıcalı ismini açıkladığı anda Doğukan Manço donup kaldı. Ada konseyinden elenmeden kurtulan Hakan Hatipoğlu ise rahat bir nefes aldı.
survivor-all-star-21-haziran-ada-konseyi-kim-elendi--doğukan-manço-.jpgGeçen hafta yakın arkadaşı Serenay Aktaş 'ı yazarak elenmesine sebep olan Doğukan Manço üstü kapalı olarak o konuyla ilgili itiraflarda bulundu. Doğukan Manço adaya şunları söyleyerek adaya veda etti;

-"Finale çok az kalmıştı. Rüya bitti. Rüyadan uyanma vakti.
Eğer ben bu saatten sonra devam edemiyorsam demek ki bazı şeyleri yanlış yapmışım. O yanlışlıkları bu rüyada bırakıp hayatımda nereleri düzeltmek gerektiğine bakarım. Bu saatten sonra kimseyi rencide edici söylemek niyetinde değilim. Amacım bunca zaman kimseye zarar vermek değil kalıcılığımı sürdürmekti. Nasip olmadı. Bunun da bir sebebi vardı. Hislerimde yanılmışım yine kestiremedim."


DOKUNULMAZLIK OYUNU MERVE HASTANEYE KALDIRILDI
Dokunulmazlık oyununda Begüm ile karşılaşan Merve Aydın, oyun sırasında rahatsızlandı. Tüm hırsıyla oyuna asılan Merve, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.



SURVİVOR ORUÇ İDDİALARINA CEVAP
Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi'nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı'nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi'nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya'nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.

852.20150621232814.jpg