BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,77
ALTIN 2.478,64
HABER /  GÜNCEL

Survivor kim elendi bomba isim gitti!

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı nıSMS oy sıralaması sonuçları verdi. Semih Öztürk, Yunus Günçe ve İbrahim Giydirir'den hangisi elendi?

Abone ol

Survivor 2016 adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oy sıralaması sonuçları açıklandı. Survivor adasından elenen isim hiç beklenmedik bir isim. Bugüne kadar tüm eleme potalarından kurtuldu ama bunda gitti. 

Survivor adasında kim elendi sorusunun yanıtı için 3 eleme adayı çıktı. Birinci dokunulmazlığı gönüllüler kaybetmişti ikinci dokunulmazlığı kaybeden takım da ünlüler oldu. Avatar Atakan bireysel dokunulmaz olunca Nagihan ve Semih'in hesapları karıştı.

SURVİVOR 2016 KİM ELENDİ KİMİN ADI YAZILDI?

Ünlüler takımında Atakan ve Yunus , Semih Öztürk ismini yazdı. Nagihan Karadere ve Semih ise Yunus Günçe ismini verdi.

Bunun sonucunda ünlüler takımından iki isim ile gönüllüler takımından İbrahim Giydirir elemeye çıktı. Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre en sonda olan isim elendi.

Peki bu isim kim oldu?

Acun Ilıcalı Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre elenen ismi duyurdu. Survivor adasına veda eden son isim Yunus Günçe oldu.

Yunus Günçe Survivor adasında en çok ismi eleme için yazılan kişi oldu. Ünlüler takımında bugüne kadar hemen her oylamada tahtaya ismi yazıldı. Yunus Günçe Kıbrıs finalleri arefesinde adaya veda etmek zorunda kaldı. Yunus elenen isim olduğunu öğrenince 'Survivor bana çok iyi geldi. Survivor ile aramda aşk ve nefret ilişkisi oldu. Çok güzeldi burda olmak"  dedi.

ACUN ILICALI ÖVEREK UĞURLADI

Acun Iılcalı ise Yunus Günçe için şunları söyledi;

-'Tam anlamıyla bir Survivor'dın. Yaşına rağmen bir çok elemeden çıktın. İkincisi de bence saygı konusunda çok önemli mesajlar verdin. Sinirlendiğinde bile saygı çerçevesinde kalarak seyircimizin gönlünü kazandın".

Kıbrıs finali için geri sayım başlarken artık SMS oylaması yapılmıyor. Daha önce yapılan toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre elenen isimler belirleniyor.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Survivor birincisini Kıbrıs'ta SMS oylaması sonuçları belirleyecek.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Son ikiye Nagihan ve Atakan kaldı. Nagihan pes eden taraf olunca Atakan kazandı.

SURVİVOR İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor ikinci dokunulmazlık oyununda Nagihan Karadere sürpriz bir şekilde beklenenden çok fazla puan verdi. Semih Öztürk de hiç sayı alamadı. Atakan'ın aldığı puanlar da yetmedi.

SURVİVOR BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor birinci dokunulmazlık oyunu 13 Haziran pazartesi akşamı ekrana geldi. Bu dokunulmazlığı kaybeden taraf gönüllüler oldu.

SURVİVOR NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlığı öncesinde adada New York ödülü vardı. Kıran kırana geçen ödül oyunu yarışında Yunus Günçe 5 sayı birden verince ünlüler takımı için sonuç hüsran oldu.

NAGİHAN AÇ KALINCA KAVGA ÇIKARDI

Ödül oyununda 5 puan birden alan ancak oyunu kazandıramayan Nagihan Karadere adaya döndüklerinde Yunus'a patladı. Aç kalmasının acısını ondan çıkaran Nagihan Karadere gece boyunca susmadı. Oyunlarda Semih Öztürk de 2 kez oynadı ve sıfır çekti.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor adasında geçen hafta gönüllüler takımı iki dokunulmazlığı birden kaybedince Serkay Tütüncü ve Efecan eleme adayı olmuştu. Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre de Efecan elenmişti.

EFECAN ELENDİKTEN SONRA KONUŞTU

Efecan yarışma ve takım arkadaşları hakkında iddialı açıklamalarda bulundu, Semih Öztürk'e fena yüklendi. İşte adaya veda eden Efecan'ın açıklamaları...

En başından beri Serkay ile olan ortak fikirlerimiz vardı. Kendimize belirlediğimiz tüm sınavları birlikte verdik ve bunun böyle olması gerekiyordu.  Zaten sonuna yaklaşmıştık. Bundan sonra Serkay'ın bizim için mücadele vereceğini biliyorum.

SEMİH ALLAH'A YAKIN OLSUN

Ben giderken bile savaşarak gittim beni olumsuz etkileyen tek şey Zafer'in artık olmaması oldu.  Ben hep söyledim Semih Allah'a yakın bize uzak olsun dedim.

İbrahim bireysel dokunulmazlığı almasaydı perfomansa göre bir eleme olacaktı. O zaman da eleme koltuğunda İbrahim'in oturması daha mantıklı olurdu.

Birleşme partisi biter bitmez ya güzel ödülleri ya da Kıbrıs'ı hayal ediyorsun. Kıbrıs bileti tabiki insanın içinde rehavet yaratabilir. Damla da son oyunlarda onu yaşamış olabilir.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında SMS oy sıralaması sonuçları toplu oylama ile elde edildi. Finale kadar yeni oylama oylamadan bu SMS sıralamasına göre isimler eleniyor. Geçen hafta Serkay Tütüncü ve Efecan Dianzenza eleme çıkmıştı. Eleme sonunda Efecan adaya vede etmişti. Ondan önceki Gizem Memiç'in elendiği gece SMS oy sıralaması şu şekilde olmuştu.

1.Damla Can
2. Avatar Atakan
3. Yunus Günçe
4. Gizem Memiç (elendi)

Survivor gönüllüler 22 Mayıs SMS oy sıralaması sonuçları

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

survivor gönüllüler sms oy sıralaması sonuçlarıSurvivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI

Survivor ünlüler 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması sonuçları

1. Nagihan Karadere
2. Semih Öztürk
3. İbrahim Yattara (elendi)

Survivor ünlüler 10 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçları