BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi All Star'da yazılan isim?

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 2015 'de ilk elenen ismi birinci olan Turabi etkiledi. Duygu mu yoksa kim elendi?

Abone ol

Survivor 2015 All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 'da Turabi birinci oldu ve Duygu 'nun karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Duygu ile Turabi 'nin seçtiği isim arasında en düşük SMS oyunu alan isim Survivor All Star 'dan elendi.

SMS oylaması sonucu Survivor All Star 'da gönüllüler takımından en çok oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 'da SMS birincisi olan kişi Turabi oldu. Turabi ise Duygu 'nun karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Turabi birinci olmasıyla ilgili "Söyleyeceğim isim ilk baştan belliydi. normal şartlarda Duygu'nun karşısına Begüm'ü koyacaktım. Sebebi patatesinin yarısını veren Taner'i yazdı. Arkadaşım Duygu çıkarsa benim adımı söyle dedi. İstemeyerek o arkadaşımın ismini söyleyeceğim kendim isteyerek değil" dedi. 

SURVİVOR ALL STAR 'DA KİM ELENDİ BELLİ OLDU (TIKLAYIN)

Survivor All Star'da Turabi 'nin ismini verdiği kişi ile ada konseyinde adı çıkan Duygu arasındaki SMS oylaması sonucuna bakılacak. Survivor oylamasında Duygu ve rakibi arasında en düşük oyu alan isim All Star 'dan elenecek.

survivor-all-star-kim-elendi.jpg
SURVIVOR 2015 GÖNÜLLÜLER TAKIMI KİM ELENİR?
Survivor gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarını kaybettikleri için elenecek ilk isim onların arasından çıkacak. Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı için toplanan ada konseyinde Duygu'nun adı yazıldı. Duygu bu kadar çok sayıda oy aldığı için çok şaşırdı. Duygu SMS oylamasında birinci olacak kişinin vereceği isim ile halk oylamasına çıkacak. Survivor 2015 'te SMS oylamasının birincisi bu akşam belli olacak.
survivor-2015-all-star-gönüllüler-takimi.jpg
Survivor All Star 'ın son bölümünde kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler ile ünlüler arasında birebir güç gösterisine dayalı oyunda sonuç sürpriz oldu. Yarışı hep önde götüren gönüllüleri her defasında ünlüler bir adım geriden izledi. Son kulvarda ise yarış 9-9 berabere olunca 4'erli gruplar olarak iki takım çarpıştı. Survivor 'da dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler oldu.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU SONUCU


SURVİVOR GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor All Star 'da gönüllüler yenilince adadan gidecek ismin onların takımından çıkması da kesinleşti. Survivor adasında bu kez gönüllüler arasında 'kişisel dokunulmazlık' oyunu oynandı. Kızlardan Sahra erkeklerden ise Hasan oyunu kazanıp karşı karşıya geldiler. Son oyunda Hasan , Sahra'yı yenerek gönüllüler adasında dokunulmazlık kazanan isim oldu.


SURVİVOR ADA KONSEYİ KİM YAZILDI KİM ELENİR?
Hasan'ın dokunulmazlık kazanmasının ardından Survivor ada konseyi toplandı. Survivor All Star gönüllüler takımı performansa değil kişisel ilişkilere dayalı bir oylama yapınca adı yazılan kişi sürpriz oldu. Turabi ile sorun yaşaşayan Duygu elenmek üzere belirlenen ilk isim oldu.


SURVİVOR ALL STAR İLK ELENEN KİM OLUR?
Survivor All Star 'da Duygu 'nun adının yazılmasının ardından SMS oylamasında en yüksek oyu alan kişi bir rakibinin adını verecek. Duygu ile birlikte bu kişi halk oylamasına sunulacak. Oylama sonunda Survivor All Star 'da elenen ilk isim belli olacak.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Survivor 'da Taner ile Sahra arasında sürtüşme devam ediyor. Taner eleme sırasında rakipleri hakkında şaşırtan sözler söylerken Duygu bu hafta kötü performans gösterdiğini belirterek özür diledi. İşte Survivor all star eleme anında gönüllülerin yaptığı açıklamalar;


SAHRA NASIL SAKATLANDI?
Survivor All Star gönüllüler takımının en güçlü yarışmacılarından olan Sahra sakatlık geçirdi. Dizi şişen Sahra dokunulmazlık oyununda da yer alamayınca takımının aldığı yenilgide pay sahibi oldu.