BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.414,25
HABER /  MEDYA

Survivor'da Hakan elendi SMS sıralaması

Survivor All Star ada konseyinde kim elendi belli oldu. Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Hakan finale veda eden isim oldu. Survivor 24 haziran sonucu.

Abone ol

Survivor All Star Kıbrıs finali öncesi birincilik yolunda 5 isim kaldı ve dün ada konseyinde bir kişi daha elendi. Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı bu kez adanın favori isimlerinden Hakan Hatipoğlu oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'da dün akşam büyük heyecan yaşandı. Önceki gün dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı, konseyde oylama yapmış ve ikişer oy alan Hilmicem ve Hasan dün yapılan oylamalar için aday olmuştu. Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybedince, takımdaki iki isim otomatik olarak elemeler için aday oldu. Sonucu açıklayan Acun Ilıcalı, adadan gidecek ismin Hakan Hatipoğlu olduğunu söyledi.
survivor-kim-elendi-hakan-hatipoğlu-ada-konseyi-elendi-25-haziran-2015.jpg
HAKAN HATİPOĞLU ELENDİ NE SÖYLEDİ?
Survivor All Star 'da birincilik yolundan elenen Hakan bir veda konuşması yaptı;  “İstediğim hayalin ucuna geldim. Ama beni dışarıda bekleyen daha büyük hayallerim, daha büyük umutlarım var. Turabi’yle oyun alanında büyük çatışmalar yaşadık. Ama hepimiz insanız. Biz burada bir örneğiz. Bunu dışarıda da sürdüreceğiz” dedi.



SURVİVOR SON BÖLÜM İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor 'da adadan elenen ismi belirlemek için yapılan ikinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. Birinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bu kez çok sıkı yarıştı. Dokunulmazlık oyununun sonunda kazanan taraf gönüllüler olurken ünlüler takımından oluşan Merve Aydın ve Hakan Hatipoğlu ada konseyine çıktı.

TURABİ'Yİ SUÇLADILAR
Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bunun için Turabi Çamkıran'ı suçladılar. İşte dokunulmazlık oyunu sonucunda yapılan suçlamalar;