BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.427,10
HABER /  GÜNCEL

Survivor kim elendi ada karıştı SMS sonuçları ertelendi

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS oylaması sonuçları gönüllüler sıralaması 30 Mart çarşambaya ertelendi. Survivor birincisi ve kim elendi sorusunun yanıtı maç sebebiyle bir gün gecikmeli ortaya çıkacak.

Abone ol

Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları büyük bir merakla beklenirken bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı verecek olan ada konseyi 30 Mart çarşamba gününe ertelendi. TV8 yayın akışında Milli maç dolayısıyla son dakika değişikliği oldu. Survivor eleme gecesi yerine Avusturya Türkiye maçı saat 21.00'da TV8 kanalında canlı yayınlandı

Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını verecek olan eleme gecesi 30 Mart çarşamba günü TV8 kanalında ekrana gelecek. Survivor yayın saatindeki değişiklik sebebiyle saat 20.00'da izleyici ile buluşacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ - ERTELENEN ELEME YAPILDI BİRİNCİ KİM- YENİ HABER TIKLAYIN

Survivor elemesi öncesinde gönüllüler adasında kıyametler kopuyor. Nihal Candan eleme adayı yapılmasının ardından arka arkaya krizler yarattı. Gece yarısı yapılan yüzleşme Nihal Candan'ı düzeltmeye yetmezken Damla Can öfkeyle patladı. Nihal Candan'a 'artık yeter ben senden sıkıldım' diyen Damla Can 'umarım elenir' diyerek tepkisini ortaya koydu. İbrahim Giydirir ise 'Nihal hainlik yaptı' dedi.

Nihal Candan ise 'Sana cesaret gelmiş' diyerek karşılık verdiği Damla Can ile uzun süre kavga etti. Nihal en sonunda ise "Eğer elenmezsem kendimi elettireceğim' diye bağırarak ağlama krizlerine girdi.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI SMS SONUÇLARI ERTELENDİ

Survivor elemesi çarşamba gününe ertelenirken SMS sonuçları ve gönüllüler oy sıralaması büyük merak konusu. Semih Öztürk 2 Mart 2016 tarihinde yapılan SMS oylamasında birinci çıkmasına güvenerek dokunulmazlığı oynamamıştı. Haliyle SMS oylamasında birinci çıkmazsa çok fena bozulacak. Adadaki kankası olan Gizem Kerimoğlu ise eleme adayı ve gitme ihtimali yüksek isimler arasında. Gizem Kerimoğlu ilk SMS oylamasında dokunulmaz olduğu için yer almamıştı. Haliyle oy potansiyeli tam bilinmiyor. Buna karşılık diğer eleme adayı Nihal Candan gönüllüler içinde 5. sırada yer almıştı.

2 Mart 2016 tarihindeki gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları şöyle çıkmıştı;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

NİHAL CANDAN KRİZİ GECE YARISI YÜZLEŞME

Survivor 2016 gönüllüler adasında Nihal Candan krizini çözmek için Serkay, İbrahim ve Damla başta olmak üzere 7 yarışmacı gece yarısı biraraya geldi. Survivor SMS sıralaması sonuçları beklenirken yapılan bu toplantı pek de iyi geçmedi.

Nihal Candan kendi adının eleme için verilmesini ihanet olarak yorumladı. İbrahim Giydirir ise Nihal Candan'ın Semih Öztürk'ün söylediklerini dile getirmesine çok kızdı.

İBRAHİM GİYDİRİR : SEN BİZİ SATMIŞSIN

İbrahim 'Sen bizi satmışsın sana ne çözümü bulayım ki... Efecan satmadı mı? bizi konseyde satmadın mı? Biz bugüne kadar senin arkanda durduk ona üzüldük. Her kaybettiğinde bile destek verdim. Benim zoruma gidiyor" dedi.

Nihal Candan bu sözlere itiraz etti. Nihal 'Serkay bana böyle nefretle bakacaksa gideyim. Düşündüğümü söylediğim için mi suçluyum. Ben konseyde sadece kendi düşündüğümü söyledim. Çok kırgın ve kızgındım. İbo ve Serkay'a ters bir laf söylememek için kendimi tuttum. Biraz kendinizi benim yerime koyun' diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı.

İşte Survivor gönüllüler adasında gece yarısı gerçekleşen Nihal Candan toplantısında olanlar;