BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.243,22
HABER /  GÜNCEL

Survivor kim elendi 2016 adasına kim veda etti?

Survivordan kim elendi açıklandı. Survivor SMS oy sıralaması sonuçları sürpriz çıktı. Atakan birinci olamazken elenen ve Survivora veda eden isimm de bomba oldu.

Abone ol

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS sıralaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat 23.50'dan sonra açıklandı. Survivor'da 4 isim eleme adayı olmuştu. Peki kim elendi adaya kim veda etti?

Survivor adasında ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetmiş ve 2 eleme adayı çıkarmışlardı. İkinci dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kaybedince onlar da eleme adaylarını belirlemişlerdi.

SURVİVOR KİM ELENDİ 24 MAYIS 2016

Survivor'da 24 Mayıs 2016 eleme gecesinde 4 isim için SMS oylaması yapıldı. Eleme adayları ünlüler takımından Avatar Atakan ile Yunus Günçe, gönüllülerden ise Damla Can ile Gizem Memiç'ti. 

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre bu 4 isimden elenen Gizem Memiç oldu.

Gizem Memiç ismini duyunca şoka girdi ve bir süre konuşamadı. Yunus Günce rahat bir nefes alırken istastiksel olarak gönüllüler takımının en önemli ismi elenmiş oldu.

Gizem Memiç vedasında "Gerçekten zormuş. Burda çok şey öğrendim. Sabır göstermeyi öğrendim. Elimden geleni yaptım. Yarışlarda savaştım hiç pes etmedim. Kendimle gurur duydum mutlu oldum. Başarılı bir Survivor geçirdim" dedi.

Acun Ilıcalı ise 'Hareketlerin ve tavırlarınla örnek olacak yarışmacılardan oldun. Bence Survivor'ın kazananlarından biri oldun." diyerek övgü dolu sözler söyledi.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI 24 MAYIS 2016

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları 4 isimden birinin kaderini belirledi. Survivor 24 Mayıs 2016 elemesi SMS sıralaması şöyle oldu;

 - Damla Can                                                                                                - Avatar Atakan
 - Yunus Günçe
 - Gizem Memiç 

SURVİVOR 24 NİSAN 2016 NAGİHAN'IN KIBRIS KOLYE KRİZİ

Survivor 24 Nisan 2016 tarihli son bölümde Kıbrıs kolyesi için kıran kırana bir mücadele vardı. Kolyeyi Damla Can'a kaptıran Nagihan Karadere delirdi.

Yerleri tekmeleyen Nagihan Karadere adaya döndüğünde de hırsından yatağa düştü.

SERKAY VE SEMİH'İN KAVGASI

Survivor adasında Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü arasında alttan alta süren gerilim son bölümde patlama noktasına geldi. Yaşanan büyük kavgada Semih ve Serkay dokunulmazlık oyunu sonrası kafa kafaya geldi.

Acun Ilıcalı ikilinin birbirlerinin üzerine yürümesinden panik oldu ve 'Arkadaşlar sakin... Serkay...' diye bağırdı.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam etti. Sonunda ikili kafa kafaya geldi.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara aralarına girdi. Bu sırada Acun Ilıcalı'nın arka fonda sürekli 'Sakin... sakin' diye bağırdığı duyuldu.

Semih Öztürk daha önce Zafer'e uyguladığı sinir bozma ve kışkırtma taktiğini Serkay'a da uyarladı. Serkay Tütüncü'nün burnuna dogru parmağını sallayarak onu kontrolünü kaybetmeye zorladı. Hatırlanacağı gibi böyle bir kavgada Zafer Survivor'dan diskalifiye olurken Semih Öztürk kapağı Ünlüler takımına atmıştı.

SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince bireysel dokunulmazlık altın kıymetinde oldu. Nagihan ve Atakan erkenden pes ederken Yunus ve Semih son ikiye kaldı. İşte sonuç;

SURVİVORDA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da geçen hafta gönüllüler takımı uzun bir aradan sonra arka arkaya dokunulmazlık oyunlarını kaybetti. İlk dokunulmazlık oyunundan sonra Gizem Kerimoğlu ada konseyinde yazıldı. Bireysel dokunulmazlığı alan Gizem Memiç de Serkay Tütüncü adını verdi. İkinci dokunulmazlığı da gönüllüler takımı kaybedince üçüncü aday da Damla Can olmuştu.

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları açıklandığında gönüllüler takımı elenen kendi takımlarından olsa da çok sevindi. Zira elenen kişi Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu gönüllüler takımında Semih Öztürk ile hareket ederek arkadaşlarına bir çok kez çelme takmıştı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında gönüllüler için en son geçen hafta SMS oylaması yapıldı. İşte o elemenin sonuçları ve önceki SMS oylaması verileri;

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI
Survivor takımı bugüne kadar en çok elemeye çıkan taraf oldu. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları ile en son 10 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Avcı elendi. İşte şimdiye kadarki SMS sıralamaları;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçları