BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.423,37
HABER /  MEDYA

Hakan Hatipoğlu ırkçılık yaptı All Star ipler koptu

Survivor 2015 Hakan Hatipoğlu Berna Canbeldek arasında Türklük kavgası çıktı. Hakan Hatipoğlu Berna'ya 'Ne olduğun belli değil' dedi ortalık karıştı.

Abone ol

Survivor All Star 29 Mart 2015 gecesi son bölümde Hakan Hatipoğlu ve Berna Canbeldek arasında dokunulmazlık oyunu sırasında oluşan gerginlik akşam tekrar konseye taşındı.

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu sırasında Sahra Işık ile büyük bir tartışma içerisine giren Berna Canbeldek hırsını Hakan'dan çıkardı. Ortamı yumuşatmak için araya girmek isteyen ve Berna'yı susturmak isteyen Hakan Hatipoğlu nasibini aldı. 

SENİN NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİL BERNA

Berna çılgına döndü. Hakan Hatipoğlu 'Biz de böyle bir kavga kavga oldu mu araya girilir, ayırılır' dedi. Berna ise 'Biz derken, siz kimsiniz Türkiye mi?' dedi. Hakan Hatiopoğlu evet diyince Berna 'Peki ben neyim ne oluyorum burada' dedi. Hakan takım arkadaşlarından ve o gergin ortamdan uzaklaşmak için ileriye doğru giderken 'İnan bende ne olduğunu bilmiyorum Berna' dedi. Berna Canbeldek ve Hakan Hatipoğlu arasındaki 'Türklük' kavgası akşam konseye tekrar taşındı.

SURVIVOR BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Survivor All Star son bölüm de çıkan 'Kim daha çok Türk' kavgası yüzünden Berna Canbeldek adadan gönderilmek üzere Hakan Hatipoğlu'nun adını yazdı. Hakan Hatipoğlu ise Berna'yı yazmak istedi fakat Merve Oflaz'un topun ucunda olmasından dolayı mecbur kaldığını belirterek Almeda'yı yazdı. Fakat bir sonra ki hafta Hakan Hatipoğlu için topun ağzında olan isim tartışmasız Berna Canbeldek olacak.

Berna Canbeldek aslen İstanbul Bursa doğumlu olmasına rağmen Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte şuan Berlin’de yaşamaktadır. Berna'nın bozuk aksanı çoğu zaman ayak uyduramaması ise uzun süre Almanya'da yaşamasından kaynaklanmakta.

SURVIVOR KONSEY DE TÜRKLÜK KAVGASI