BIST 9.551
DOLAR 32,51
EURO 34,83
ALTIN 2.488,87
HABER /  MEDYA

Survivor insanı rezil de ediyor! Nihal Candan'ın haline bakın

Survivor adasındaki hali en çok merak edilen isimlerden biri Nihal Candan 'dı. İşte Benim Stilim'in cadde kızlarından olan Nihal Candan Survivor adasındaki ilk gününde bitti.

Abone ol

Survivor yarışması başlarken gönüllüler takımındaki Nihal Candan ile Semih Öztürk'ün hali merak konusuydu. Nihal Candan daha ilk günden yelkenleri indirdi karanlık bastığındaki hali evlere şenlikti. 

İşte Benim Stilim kızlarından Nihal Candan'ın Survivor'daki hali görülmeye değer.

İlk gece adada yerde yatmak zorunda kalan Nihal Candan, karanlık basınca ağlamaya başladı.

'Yengeçler gelecek' diyerek gözlerini ova ava ağlayan Nihal Candan bu haliyle evlere şenlikti. İşte Benim Stilim'deki o halinden eser kalmayan Nihal Candan, Survivor adasında daha ilk dakikadan sürünmeye başladı.

Nihal Candan işte benim stilim yarışmasında şımarık tavırlarıyla elde ettiği ilgiyi Survivor adasında da sağlamaya çalıştı. Ancak yarışmacı arkadaşları Nihal Candan'ın bu haline prim vermedi

NİHAL CANDAN SURVİVOR PERFORMANSI REZALET

Nihal Candan'ın Survivor adasında oyunlardaki performansı ise rezaletti. Yılmaz Morgül'den bile bin beter olan Nihal Candan girdiği ilk oyunda parkuru bile tamamlayamadı. Tırmanma kısmında geriye düşen Nihal Candan bir türlü engeli geçemeyince sakatlanmış numarasına yattı.