BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,44
HABER /  MEDYA

Survivor ilk elemede kimin adı çıktı?

Survivor All Star bu akşam konsey toplandı. Survivor'da kim elendi? Konseyden kimin adı çıktı? İşte Survivor All Star'da dün akşam yaşananlar...

Abone ol

Survivor All Star kim elendi sorusu ve ada konseyinde Ünlüler takımında kimin adının yazıldığı büyük merak konusu. İşte Survivor All Star ada konseyinde Ünlüler takımında adı yazılan o isim.

SURVIVOR'DA İLK ELEMEDE KİMİN ADI ÇIKTI?

Survivor All Star'ın 19 Haziran akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde, yarışmacıların oylamaları sonucunda ilk eleme adayı belli oldu.

Ada konseyinde ünlüler takımında oyların sonucuna göre Hakan ilk aday olarak çıktı.

Merve Aydın, Doğukan ve Hakan bu üç isimden hangisinin adı ada konseyinde yazılacak? Ünlüler takımı dokunulmazlık stresiyle baş başa. Dokunulmazlık oyunununda galibiyet adeta ayaklarına gelmişken fırsatı değerlendiremeyen Ünlüler takımından bir isim adaya veda edecek. Dominik’te Ünlüler takımında çok değişik dengeler var.

Hakan oyundan sonra Doğukan ile yine sert tartışmalar yaşandı. Serenay'ın elenmesinden Doğukan'ı sorumlu tutan Hakan bu kez de kendisi elenme stresiyle baş başa.



Survivor - Konseyde yazılan neler söyledi?

Survivor All Star'da 19 Haziran akşamı yayınlanan konseyde ismi yazılan Hakan neler söyledi?

Hakan ve Doğukan arasındaki gerginlik konseyin sonunda da devam etti.

Ada konseyinde Merve Aydın, Hakan'ın adını yazdı.

Serenay'ın adını yazarak elenmesine sebep olan Doğukan bu kez de Hakan'ın adını yazdı. Hakan ise "Kestane satarım ama adam satmam" diyerek Merve Aydın'ın adını yazdı. İkiye karşı bir oyla Hakan Ünlüler takımında gitme adayı oldu. Eğer yarınki dokunulmazlık oyununu kazanırlarsa bu kez bir gitme adayı da Gönüllüler takımı çıkaracak. Bu durumda her iki takımın gitme adaylarından kimin adaya veta edeceğini SMS oylaması belirleyecek.