BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85
HABER /  GÜNCEL

Survivor ilk bölüm Yılmaz Morgül bakın nasıldı

Survivor yarışması başlarken herkesin merakı Yılmaz Morgül 'dü. Survivor Yılmaz Morgül nasıl yarıştı ilk performansı nasıldı? İşte Survivor'ın ilk bölümünden yansıyan görüntü.

Abone ol

Survivor yarışmasının ilk bölümü TV8 kanalında saat 20.00'da izleyici ile buluştu. Survivor'da en çok merak edilen Yılmaz Morgül adaya nasıl uyum sağlayacak ve yarışmalarda nasıl koşacaktı?

Yılmaz Morgül kırmızı bandanası ve o bilindik tavrıyla Survivor adasında beklenenden iyi bir başlangıç yaptı.

Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununda Yılmaz Morgül ilk kez oyuna girdi.

Yılmaz Morgül dokunulmazlık oyununda ilk kez sahaya çıktı. Rakibinden hayli fark yemiş olsa da aradaki yaş ve fiziki fark açısından performansı iyi sayılırdı.

Yılmaz Morgül ilk oyununda hayli dişli ve yüksek performanslı olan rakibinin karşısında yenildi. Performansı yenilse de şaşırtıcı derecede iyiydi.

YILMAZ MORGÜL İLK SURVİVOR KAZASI

Yılmaz Morgül ünlüler takımının hem lideri, hem birleştirici gücü hem de amigoluğuna soyundu. İlk yarışmada amigoluk konusunda hayli başarılı bir performans çizerken fena halde düştü. Acun Ilıcalı o düşüşle ilgili ada konseyinde 'Ben düşüne gülmem ama ben bile güldüm' dedi.

İşte Yılmaz Morgül'ün Survivor adasında yaşadığı ilk kaza;

SURVİVOR'DA YILMAZ MORGÜL KURALLARI

Yılmaz Morgül ünlüler takımına bazı kurallar koydu. Survivor adasına gelmiş en efendi ve hanımefendi ünlüler takımı olmayı kafaya koyan Yılmaz Morgül kuralları da bunun için sıraladı.