BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  MEDYA

Survivor Hilmicem İntepe kimdir hangi dizide oynadı?

Survivor All Star ile tanıdığımız Hilmicem İntepe kimdir ve aslen nerelidir? Hilmicem İntepe Survivor şampiyonlarından peki Survivor birincisi olur mu?

Abone ol

Survivor All Star yarışmasının Kıbrıs finalindeki birincilik adayı olan Hilmicem İntepe kimdir ve aslen nerelidir biliyor musunuz? Hilmicem İntepe 'nin Survivor performansını ve özel hayatına ilişkin bilgileri derledik.

Hilmicem İntepe aslen Muğla'lı. 19 Mayıs 1992 Yenice doğumlu olan Hilmicem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. Hilmicem İntepe 'nin asıl işidans. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmicem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.
hilmicem-intepe-survivor-all-star-2015-kimdir.20150701164205.jpgÜniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmicem İntepe dizi oyunculuğu ile de tanındı. Hilmicem İntepeyi izleyiciler Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizilerinde izledi.

HİLMİCEM İNTEPE SURVİVOR BİRİNCİSİ OLUR MU?
Survivor şampiyonlarından olan Hilmicem İntepe performansı ve SMS sıralamasındaki yeri itibariyle Turabi'den sonraki birinciliğe en yakın isim. Hilmicem Survivor All Star 'da bugüne kadar yapılan oylamalardaki SMS sıralamasında genellikle üçüncü sırada yer aldı. Gönüllüler SMS sıralamasında Hasan birinciliği kimseye kaptırmazken Turabi ikinci sıraya yerleşmişti. Hilmicem'in Turabi karşısındaki dezevantajı SMS sıralamasında onun önüne hiç geçememiş olması. Sahip olduğu tek avantaj perfonmansıydı ancak son hafta onu da Turabi'ye kaptırdı.