BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01
HABER /  GÜNCEL

Survivor gönüllüler takımı 2018 kadrosu 4 isim tanıdık

Survivor gönüllüler 2018 kadrosunda kimler var ve dikkat çekenler kimler? Survivor 2018 bu akşam saat 20.00'da başladı. Survivor gönüllüler yarışmacıları hayli ilginç. Survivor gönüllüler takımında en bilindik isimler Nevin Yanıt, Ramazan Kalyoncu, Ecem Karaağaç ve Cumali Akgül. İşte Survivor gönüllüler 2018 kadrosu.

Abone ol

Survivor All Star yarışmacıları ve gönüllüler kadrosu Dominik adasına gittiler. Survivor All Star yarışmacıları ikişer üçer kez Dominik'e giden isimler olduğundan asıl 2018 gönüllüler kadrosundaki isimler merak konusu. Peki gönüllüler kadrosunda kimler var derseniz.

Survivor gönüllüler kadrosu yarışmacılarının isimleri şöyle : Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus

Survivor gönüllüler takımının yıldız ismi Nevin Yanıt Baltacı olacak. Nevin Yanıt Türkiye'de kısa mesafe koşu rekorlarını elinde tutan bir isim. Yıldız bir atlet olan Nevin Yanıt all star kadrosundaki Nagihan Karadere ve Sema Aydemir ile başa çıkabilecek ve hatta onları yenebilecek tek isim. Gönüllüler kadrosundaki Cumali Akgül de izleyicinin kulağına tanıdık gelen yarışmacı. Bunun sebebi Cumali Akgül'ün memleketi Iğdır'dan İstanbul'a kadar 1500 km yol yaparak reddedildiği Survivor'ın kapısından girmeyi başarmış olması. Yarışmacılar Ecem Karaağaç ve Ramazan Kalyoncu isimlerini ise TV8 ekranlarındaki Göz6 yarışmasından hatırlayacaklar. 

Nevin Yanıt'ın eşi Serkan Baltacı kimdir kocası da...

Cumali Akgül eşi ve çocuklarını bırakıp gitti! Karısı köyünde...

Survivor Marcus aslen nereli gerçek adı ne sevgilisi yabancı

Survivor gönüllüler 2018 kadrosu ünlüler takımı yarışmacıları

Nevin Yanıt nereli eşi Serkan Baltacı kimdir? İşte Milli kocası...