BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,53
ALTIN 2.498,41
HABER /  GÜNCEL

Survivor finali kim kazandı 2016 birincisi kim oldu?

Survivor birincisi kim oldu finali kim kazandı soruları yanıt buldu. Survivor 2015 şampiyonu Atakan mı Serkay Tütüncü mü işte yanıtı.

Abone ol

Survivor 2016 finalinde birinci kim 500 bin lirayı kim kazandı soruları yanıt buldu. Survivor şampiyonunu SMS sonuçları belirledi. Peki yeni şampiyon kim Atakan Arslan mı Serkay Tütüncü mü?

Survivor finali adadaki birbirinden komik kamera arkası görüntülerle renklendi. Final gecesi ünlüler ve gönüllüler takımı tam kadro katılırken aileleri de Kıbrıs'taydı.

SURVİVOR BİRİNCİSİ ATAKAN ARSLAN OLDU

Survivor 2016 birinciliği için Serkay Tütüncü ve Avatar Atakan yarıştı. Acun Ilıcalı'nın Survivor final oylamasındaki SMS sonuçlarını gece yarısından sonra açıkladı. Survivor 2016 şampiyonu Atakan Arslan oldu.

Survivor 2016 birincisi olan Atakan ismini duyduğu anda ellerini havaya açarak 'şükretti'. Atakan "çok dua ettim" diyerek de duygularını paylaştı. Atakan şampiyonluğu babasına ve kardeşine gözyaşları içinde sarılarak kutladı. Atakan 500 bin liralık büyük para ödülünü de kazanan isim oldu. Survivor finalinde birinciliği kaybeden Serkay Tütüncü'yü ailesi teselli etti. Survivor'da final gecesinde şampiyon açıklanmadan önce son sözler Serkay Tütüncü'nün annesi ile Atakan'ın babasına verildi. Serkay'ın öğretmen olan annesi "Sağ salim geri getirdiğiniz için teşekkür ederim" dedi. Serkay'ın babası Kubilay Tütüncü ise 'Oğlum Survivor boyunca ailesini ve geldiği yeri iyi anlattığını düşünüyorum. Oğlumla gurur ve onur duydum" diye konuştu.

Atakan'ın babası Tansel Arslan ise "Oğlumla beraber yarıştık diyebilirim. Atakan güzel bir yarış çıkarttı. Atakan ile gurur duyduk" dedi. Atakan Arslan'ın kardeşi Asu da izleyiciler arasındaydı. Asu Arslan 'onu izlemek çok zordu hep sarılmayı istedim" diyerek duygularını özetledi. Atakan'ı büyüten babaanne ve dedesi ise onu izlerken çok duygulandılar.

SURVİVOR FİNALİ EĞLENCELİ ANLAR

Survivor final gecesinde Acun Ilıcalı adadaki kamera arkası görüntüler ekrana getirdi. İbrahim Giydirir'in sürekli aç olması ve yemek peşinde dolaşması izleyenleri güldürdü.

SURVİVOR KAMERA ARKASI

Survivor kamera arkası görüntülerde neler yoktu ki... Bütün yarışmacılar bu görüntülerle eğlendiler.

YUNUS GÜNÇE'YE NE OLMUŞ BÖYLE

Acun Ilıcalı Survivor adasında yarışmacıların geçirdiği büyük değişimi de ekrana getirdi. En büyük değişim Yunus Günçe'ninkiydi.

Survivor'da diğer yarışmacılar da hayli değişmişti. İbrahim ve Efecan en dikkat çekenleri.

SURVİVOR YARI FİNALDE NE OLMUŞTU?

Survivor 2016 yarı finali iyi başladı kötü bitti. Kötü bitmesinin sebebi İstanbul Atatürk havaalanındaki saldırı haberinin Kıbrıs'a ulaşmasıydı.
Acun Ilıcalı saldırı haberini alınca 'kahrolduk' diyerek şunları söylemişti;

-"Aldığım bilgiyle kahrolduk. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" .

ATAKAN ARSLAN VE DAMLA CAN SMS SONUÇLARI

Survivor Yarı finalde Atakan ile Damla Can yarıştı. SMS oy sonuçları tahmin edildiği gibi oldu ve Atakan birinci çıktı. Acun Ilıcalı sonucu açıkladığında havaalanı saldırısı sebebiyle herkes yasa bürünmüştü. Haliyle ne sevinç ne de almış oldu.

SEMİH VE YUNUS GÜNÇE YÜZLEŞMESİ

Survivor yarı finalinde en dikkat çeken Semih Öztürk ile Yunus Günçe arasındaki yüzleşme oldu.

SURVİVOR ÇEYREK FİNALİ NELER OLMUŞTU?

Survivor yarışında en büyük sürprizin yaşandığı eleme çeyrek finalde oldu. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Damla Can çeyrek finalde SMS oylamasına çıktı. İlk tur oylamada elenen isim Survivor tarihinin en başırılı yarışmacısı olan Nagihan Karadere oldu. Gecenin asıl sürprizi ise ikinci oylamaydı. Semih Öztürk fanlarına o kadar güveniyordu ki yarı finale çıkan isim Damla Can olunca donup kaldı.

 SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR NERELİ?

Survivor 2106 adasında gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü aslen İzmirli..

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü instagram sayfasında sıkça sevgilisi Cansu ile ilgili paylaşımlarda bulunmuş.

serkay tütüncü sevgilisi cansu kimdirSerkay Tütüncü amatör olarak futbol ile ilgilenmiş. Meslek hanesinde bir iş yazmıyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Serkay Tütüncü sörfe meraklı.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN AİLESİ
Serkay Tütüncü annesine düşkün biri. Babası ile annesinin fotoğraflarını instagram hesabından böyle paylaşmış. Anne ve babası genç olmaları ile dikkat çekiyorlar.

ATAKAN ARSLAN KİMDİR ASLEN NERELİ?

Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş. Ancak Atakan'ın asıl memleketi Sivas... Anne ve babası küçük yaşta ayrılınca Atakan'ı babası almış.

Atakan'ın babasının iş yeri İzmir'de bulunuyor ve orada yaşıyor. Haliyle Avatar'ın bir ayağı da hep orada.

Atakan annesiyle ancak 10 yıl sonra görüşebilmiş. Aileleri ayrıldığında Atakan'ın kızkardeşi Asu Arslan'ı da annesi almış. Bu sebeple Atakan kardeşiyle de ancak yıllar sonra buluşmuş.

Biz onu Avatar Atakan olarak tanıdık ancak tam ismi Çağan Atakan Arslan... Spor hayatına basketbol ile başlamış. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Avatar Atakan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir.

avatar atakan kimdir çağan atakan arslan instagram

Peki kimdir Avatar Akan? Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında başarılar elde eden Avatar Atakan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmış.

avatar atakan modellik ve mankenlikModellik ve mankenlikten de para kazanmaya çalışan Avatar Atakan, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmış.

AVATAR ATAKAN INSTAGRAM HESABINDAKİ FOTOĞRAFLARI

2007 yılı Kickboks Türkiye Şampiyonu olan Avatar Atakan, 2010 yılında da Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonluğunu kazandı.

Avatar Atakan'ın 2011 yılında İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonluğu da bulunuyor.

ATAKAN VE SERKAY'IN İSTATİSTİK KARŞILAŞTIRMASI

Dominik'deki oyun performansına bakıldığında Atakan Arslan, Serkay Tütüncü'ye açık ara fark atıyor. Adadaki son hafta da dikkate alındığında sıralama şöyle oluşmuştu;

1. Nagihan Karadere
2. Atakan Arslan
3. Serkay Tütüncü
4. Damla Can
5. Semih Öztürk

ATAKAN ARSLAN'IN OYUNLARDAKİ PUAN DURUMU

Atakan Arslan Survivor adasında Nagihan'dan sonra en başarılı isim oldu. Nagihan oyunlarda yüzde 65 başarı gösterirken Ataka'ın oranı da yüzde 62'ydi. 178 galibiyet alan Atakan 109 oyun kaybetti. Atakan en çok oyuna çıkan isimlerden biri oldu.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN OYUNLARDAKİ PUANI

Serkay Tütüncü Survivor adasında performans sıralamasında üçüncü sırada yer aldı. Başarı oranı yüzde 57 olan Serkay, 164 galibiyete karşılık 123 yenilgi aldı.

KADİR GECESİ MESAJLARI 2016 RESİMLİ KUTLAMA SMS'LERİ