BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.435,99
HABER /  GÜNCEL

Survivor Efecan Dianzenza kimdir? Sevgilisi ile pozu...

Efecan Dianzenza Survivor 2016 yarışmacıları arasında yer alıyor peki Efecan Dianzenza kimdir ve aslen nerelidir? Efecan yabancı uyruklu mu babası nereli?

Abone ol

Efecan Dianzenza Survivor 2016 sezonunda Gönüllüler takımının ilgi çeken isimlerinden biri. Peki Efecan Dianzenza kimdir soyadı ne manaya geliyor, yabancı uyruklu mu?

Annesi Türk olan Efecan Dianzenza'nın babası ise İngiliz. 14 Temmuz 1990 doğumlu olan Efecan Dianzenza Survivor'ın favori isimleri arasında gösteriliyor.

Londra doğumlu olan Efecan Dianzenza 3 yaşındayken ailesinin İzmir’e yerleşmesi sonucunda hayatının büyük bir kısmını İzmir Karşıyaka’da geçirmiş.

EFECAN DİANZENZA KİMDİR SEVGİLİSİ İLE INSTAGRAM POZLARI

Efecan Dianzenza’nın spor ile ilgisi küçük yaşta başladı. 9 yaşında iken İzmir Karşıyaka’da futbol oynamaya başlayan Efecan Dianzenza 14 yaşında Antalyaspor’a transfer oldu.

Survivor gönüllüler takımında yer alan Efecan Dianzenza futboldan müziğe, antrenörlük eğitiminden modelliğe kadar bir çok iş yapıyor. Soyadının yabancı olmasının sebebi babasının İngiliz olması. Efecan Dianzenza ve sevgilisi instagramda böyle poz vermişler.

Sporun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Efecan Dianzenza Antalya'daki evinde küçük bir stüdyo kurdu ve underground albümler yaptı. Antalya’da iki sene yaşadıktan sonra İstanbul'a taşınan Efecan Dianzenza İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde futbol yaşamına devam etti.

EFECAN DIANZENZA YENİ İŞİ MODELLİK

Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazanan Efecan Dianzenza, futbol kariyerini noktaladı. Bu aşamada modellik denemeleri de yapan Efecan, Mister İnternational Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti. 2010 yılında katıldığı Model of Models yarışmasında da birinci seçilen Efecan Dianzenza moda ve mankenlik kariyerine devam ediyor.