BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.409,55
HABER /  MEDYA

Survivor Denisa Gültekin'in instagramı olay sevgilisi kimdir?

Denisa Gültekin Survivor gönüllüler takımında yer alıyor. Denisa Gültekin kimdir, sevgilisi var mı, instagram hesabı ve vücut geliştirme görüntüleri olay yarattı. İşte Denisa Gultekin hakkında bilgiler;

Abone ol

Survivor 2017 adasında gönüllüler kadrosunda dikkat çeken isimler var. Onlardan biri de Denisa Gültekin. Survivor gönüllüler kızı Denisa Gültekin hem güzelliği hem de eşsiz fiziği ile diğer yarışmacılardan ayrılıyor. Peki kimdir Denisa Gültekin, aslen nereli, instagram hesabında neler var?

Denisa Gültekin'in instagram hesabından yaptığı sıradışı görüntülerine geçmeden önce dansa olan tutkusuna kameramızı çevirelim. Bir klipte de rol alan Denisa Gültekin vücut geliştirme sporunda derece sahibi. Türkiye'yi bu alanda uluslararası yarışmalarda temsil eden Denisa Gültekin, sıradışı hayvanlara da meraklı.

DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR?
Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Vücut geliştirme alanında Milli sporcu olan Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu. Kahverengi gözlü olan Denisa Gültekin, 56 kiloda ve 1.68 boyunda. Balık burcu olan Denisa Gültekin, evli değil ve sevgilisi de yok. Denisa Gültekin modellik yaparak da geçimini sağlamaya çalışıyor. 

SURVİVOR'DA OLMAK HAYALİMDİ
Denisa Gültekin instagram hesabından Survivor'a dahil olmasını takipçilerine attığı şu mesajla ilan etmişti; -"Survivor 2017 gönüllüler takımındayım. Uzun zamandır hayalini kurduğum yarışmanın içindeyim umarım şampiyon olarak dönebilirim.. Bu noktada desteklerinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim. Şimdiden o güzel dilekleriniz, mesajlarınız, dualarınız için çok teşekkür ederim."

DENİSA GÜLTEKİN'İN BESLEDİĞİ HAYVANLAR
Survivor gönüllüler kızı sıradışı hayat tarzının yanında sıradışı bir hayvansever de... Yılanlara sarılıp pozlar veren Denisa Gültekin evinde de bir bukalemun besliyor.