BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,73
ALTIN 2.486,34
HABER /  MEDYA

Survivor Damla sigara videosu Acun açıkladı!

Survivor'da sigara içerken kameraya yakalayan Damla Can2ın videosu kısa sürede yayıldı. Acun dünkü Survivor programında Damla'nın sigara görüntülerine açıklık getirdi ve takımı son kez uyardı.

Abone ol

Survivor Damla Can sigara görüntüleri dün sosyal medyada hızla yayıldı. Bu konu hakkında açıklama yapan Acun ise o görüntülere dün akşam açıklık getirdi.

Survivor'da Damla Can sigara mı içiyor iddiaları ile kısa sürede sosyal medyada yayılan bir görüntü olay oldu. Acun ise Survivor'da tartışılan o görüntü için yeni bir açıklama yaptı ve yarışmacıları son kez uyardı.

Böyle bir olay için sizi son kez uyarıyorum diyen Acun, o iddialara bir bir böyle cevap verdi.

BÜTÜN TAKIMI SON KEZ UYARIYORUM

Kısa bir açıklama yapmam gerekiyor. Gönüllüer takımı kaybedilen oyun sonrası izin verilmeyen şeyleri elde etmeye çalışmış. Kaybedebilirsiniz, dayanamıyor olabirisiniz ama kurallar dahilinde böyle bir şey yapamıyorsunuz. Bunu engellediğimizi düşünüyorduk ama Damla'yı engelleyemediğimizi dün görüntülerde gördük.

Bu konuda bütün takımı son kez uyaralım. Oyun kaybedebilirsiniz, çok zor durumda olabiirsiniz ama böyle hamlelerde bulunamazsınız. Ünlüler takımında da böyle bir duruma rastlamıştık Nagihan yapmıştı, ama uyardık o da gerekeni yaptı.

Bundan sonra son uyarımız olsun normal sistemin dışında herhangi bir yerden bir şeyler elde etmeye çalışmayın. Ödülü kazanırsanız kazanıyorsunuz, erzagınız da belli. Onun dışında bir şey yok. Ayı şekilde Ünlüler içinde geçerli bu durum birkaç kez onlarda bu durumu yaşadı.

DAMLA: ÖZÜR DİLİYORUM

Acun'un uyarısından sonra bir açıklama yapan Gönüllüler takımından Damla Can, çok üzgün olduğunu belirterek özür diledi.

Damla, 'Öncelikle özür diliyorum takım olarakta konuştuk böyle bir şeyin bir daha olmayacağına söz veriyoruz' dedi.