BIST 9.770
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.432,25
HABER /  MEDYA

Survivor birincisi Turabi kazandığı parayı ne yapacak?

Survivor All Star’ın şampiyonu Turabi Çamkıran, 500 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Turabi, kazandığı ödülle bakın ne yapacak?

Abone ol

Geçtiğimiz yıllarda da şampiyon olarak büyük ödülün sahibi olan Turabi All Star’dan alacağı parayı ne yapacağını açıkladı.

Hürriyet’e konuşan Turabi: ‘İlk Survivor’da hedefim kazanırsam babamın borçlarını kapatmaktı ve yaptım. All Star’da hedefim o büyük parayla kendi spor salonumu açmak. Aldığım kupa da o salonu süsleyecek.’ dedi.

Turabi ismini Türkiye Survivor adasıyla duydu. Geçen yılda Survivor adasında yer alan Turabi 'ezberlediği' özlü deyişlerle sık sık sosyal medyanın gündemine geldi. 

TURABİ'NİN MAZİSİ YARIŞMALARLA DOLU

Turabi Çamkıran 'ın aslında Survivor macerası ilk ekran deneyimi değil. Mersin doğumlu olan Turabi Çamkıran'ın mazisinde bolca yarışma programı var. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise Huysuz Virjin'in sunduğu 'Benimle Dans Eder misin' yarışması. Dikkat çekici olmasının sebebi ise bugünkü bildiğiniz Turabi ile o dönemdeki Turabi arasında dağlar kadar fark olması. 
turabi-çamkiran-benimle-dans-eder-misin.jpgYıl 2008... Bundan 7 yıl öncesi. Turabi Çamkıran 'ın Benimle Dans eder misin yarışmasındaki hali böyleymiş. 

TURABİ ÇAMKIRAN 'IN KARİZMASINI ÇİZEN RESİMLERİ
O dönem çok farklı bir imaja sahip olan Turabi 'nin bu resimlerini gören onu tanımakta zorlanıyor. 'Delikanlı' adam pozlarından hayli farklı olan resimleri 'Turabi'nin bugünkü karizmasını' hayli sarsıyor. 
turabi-çamkiran-yetenek-sizsiniz-dans.jpg
Turabi Çamkıran Benimle Dans eder misin yarışmasından 6. haftada üçüncü olarak elenmiş.





TURABİ ÇAMKIRAN KLİBİ
Turabi yarışmaların dışında ekmek parası kazanmak için alt seviyedeki bir çok şarkıcının klibinde de rol almış. Turabi 'nin oynadığı kliplerden biri Aysun Kaya isimli tanınmamış bir türkücüye ait. İşte Turabi'nin oynadığı o klip.