BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  MEDYA

Survivor birincisi kim olur Hasan açıkladı

Survivor All Star ada konseyinde kim elendi sorusunun yanıtı açıklandı ve Hasan elendi. Hasan Survivor birincisinin Begüm olması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Survivor All Star 28 Haziran ada konseyinde elenen isim Hasan oldu. Hasan elemeden sonra yaptığı açıklamada Survivor birincisinin Begüm olması gerektiğini söyledi. Hasan Begüm için oy isteyerek Survivor All Star birincilik yarışına veda etti.

Survivor All Star'a büyük hedeflerle geldiğini belirten Hasan, Acun Ilıcalı'nın deyimiyle bu yarışmanın en büyük sürprizi oldu ve finale kalamadı. Hasan veda konuşmasında tüm yarışmacıları isimleriyle birlikte değerlendirdi Begüm için ayrı bir paragraf açtı.

SURVİVOR BİRİNCİSİ BEGÜM OLSUN
Hasan Survivor All Star birincisinin gönüllüler takımından çıkmasını istediğini belirterek Begüm için oy istedi. Hasan şunları söyledi;
"Hep beraber gitmek istedik finale ama olmadı. İsterim ki bizim gönüllülerden biri kazansın. Açıkçası Begüm kazansın isterim. Bundan sonra insanlar oy vereceklerse çizgisini hiç bozmayan bir Begüm var. Bence inşallah o olur."

Hasan Yalnızoğlu Begüm birinci olmayacaksa Merve Aydın'ın birinci olmasını istediğini söyledi.
HASAN İÇİNİ DÖKTÜ ACI İTİRAFLARI
survivor-all-star-hasan-yalnizoğlu-ada-konseyi-elendi.jpg
Survivor All Star elemesinden sonra da konuşan Hasan Yalnızoğlu içini döktü. Hasan Survivor All Star'a gelirken hedefinin birincilik olduğunu belirterek, "Birinciliğin stresi çok ağır geldi bana. Birincilik hedefi olan Hasan hata üstüne hata yaptı son viraja girerken" dedi.

Hasan Yalnızoğlu , Turabi Çamkıran ve Hilmi Cem ile ilgili de içindekileri döktü ve şunları söyledi;
"Turabi ve arkadaşları ilk başlarda gerginlik yaşadık. Bunun sebebi ben değildim. Süreç içinde ben takım adına onlar ise bencilce hareket ettiler. Üç kişilik grup kurdular sanki adanın sahibi gibi davrandılar. Survivor'da en zayıf halka Taner'di. O gidince takımın performansının artacağını biliyordum. Onlar bunu görmediler ve duygusal yaklaştılar. Taner adını yazan bizim düşmanımızdır dediler. Sonunda onlar da ne demek istediğimi anladılar. Sonuç olarak Hilmi Cem özür diledi. Sonra Turabi ödüller vasıtasıyla yakınlaşmaya başladı. Ben hep düşman değilim bana yaklaşana ben de yaklaşırım dedim ve öyle davrandım."

MERVE AYDIN BENİ FİNALDE ELESEYDİ...
Merve beni elediyse final öncesinde yine eleyecekti. Benim için 5. olmakla 2. olmak arasında çok fark yok. Onun için sakin ayrıldım yıpranmadım. Ama final koltuğuna oturup Merve ben ikinci olsaydım bu yürek dayanmazdım.

SURVİVOR ALL STAR SON ELEME - 4 FİNALİST KİM? (TIKLAYIN)