BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  MEDYA

Survivor Begüm'ün Turabi'yi rezil eden sözü

Survivor All Star'ın 24 Mart 2015 eleme gecesine Begüm Yücatan'ın sözleri damga vurdu. Survivor Turabi'yi bitiren Begüm, onu yerin dibine soktu.

Abone ol

24 Mart 2015 Survivor All Star eleme gecesinden geriye Begüm Yücetan 'ın Turabi'nin karizmasını iki cümleyle çizdiği bu konuşma kaldı. Eleme gecesinde Acun Ilıcalı 'nın söz verdiği Begüm Yücetan , Turabi için 'kamyon arkası sözlerle süper kahraman olunmuyor' dedi. Turabi bu sözler karşısında sus pus oldu. Begüm'ün Turabi'nin karizmasını çizdiği konuşma sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu.

İşte Begüm Yücetan'ın Turabi için söylediği o sözler;

-'İsmim yazılırken methiyeler dizilmesi ve doktorluk taslanması komik geliyor. Üç beş tane kamyon arkası sözüyle süper kahraman olunmuyor. Çünkü kincilik, içten pazarlık süper kahraman özellikleri değil. Evet Survivor'a iyi insan olma gösterisi yapmaya gelmedik ama ne olursa olsun insanlığımızı da ortaya koymak zorundayız. Ben ailem ve arkadaşlarım benimle gurur duysunlar istiyorum"

Bu sözler karşısında Turabi ilk kez ses çıkaramadı ve suskun kalmayı seçti. Begüm konuşurken de yüzü renkten renge girdi.

SURVİVOR ADASINI KARIŞTIRAN PİLAV KAVGASI
Survivor 2015 gönüllüler adası ikiye bölünmüş durumda. Bir yanda Hasan ve Sahra diğer yanda ise Turabi, Hilmicem, Taner ve Bozok yer alıyor. Survivor adası dün Turabi'nin başı çektiği grubun diğerlerinden habersiz yaptığı pilav nedeniyle karıştı. Hasan ve Sahra buna tepki gösterince en sert kavgalardan biri patladı.