BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  MEDYA

Survivor Avatar Atakan kimdir Turabi'yi mi taklit ediyor?

Survivor Atakan Arslan kimdir, Turabi'yi mi taklit ediyor soruları izleyenlerin aklına takıldı. Survivor'un ilk bölümünde başarısını kanıtlayan Atakan'ın ödül sonrası hareketleri akıllara Turabi'yi getirdi.

Abone ol

Survivor Atakan Arslan kimdir Turabi'yi mi taklit ediyor soruları izleyenlerin aklına takıldı. Survivor ilk bölümde ödül kazandıktan sonra Survivor 2015 şampiyonu Turabi'nin sevinç gösterisine benzer hareketler yapan Avatar Atakan akılları karıştırdı.

1989 İstanbul doğumlu olan Çağatay Atakan Arslan 17 yaşından beri dövüşle uğraşıyor ve bu alanda çok sayıda başarısı var.

AVATAR ATAKAN KİMDİR TURABİYİ'Mİ TAKLİT EDİYOR?

Çağatay Atakan Arslan kimdir, Survivor ünlülerin dövüş makinesi... 27 Ağustos 1989, İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan spor hayatına basketbol ile başlamıştır.

16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır.



Çağan Atakan Arslan, modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında ''Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Arslan'ın idolü ise Guile'dir.

Başarıları

2007 - Kickboks Türkiye Şampiyonu
2009 - Wffa Free Fight Avrupa Şampiyonu
2010 - Muay Thai Türkiye Şampiyonu
2010 - Best Muay Thai Superlig Şampiyonu
2010 - Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonu
2010 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Üçüncüsü
2011 - Türkiye Muay Thai Şampiyonu
2011 - Best Muay Thai Süper Ligi Şampiyonu
2011 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonu