BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da SMS sıralaması

Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusu çarşamba gecesi yanıt bulacak. Survivor dokunulmazlığını ünlüler kazandı gönüllüler SMS sıralamasına göre kim elenir?

Abone ol

Survivor All Star son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı ada konseyine çıkan taraf hangisi oldu? Survivor All Star 'da bu hafta kim elenir sorusunun ilk ipucu ada konseyinden geldi. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler oylama yaptı ve Hasan 'ın adı yazıldı.

Survivor All Star adasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı şoka girdi. Hakan Hatipoğlu tüm oyunları alırken Bozok yine çıldırmanın eşiğine geldi. Dokunulmazlık oyunu sonrasında kişisel dokunulmazlık için gönülüler takımı birbiriyle yarıştı. Kişisel dokunulmazlığın sahibi Hilmi Cem oldu.

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENİR?
survivor-all-star-kim-elendi-dokunulmazlik-oyununu-kim-kazandi-gönüllüler-sms-siralamasi.jpg
Survivor All Star ada konseyinde gönüllüler takımı Hasan 'ın adını elenmek üzere belirledi. Survivor 'da bu hafta kim elendi sorusu ise çarşamba akşamı belli olacak. Survivor gönüllüler SMS birincisi Hasan olduğu taktirde ismi elenme listesinden çıkacak. Bu durumda Hasan 'ın da elenmek üzere bir isim söyleme hakkı olacak. Bir diğer ismi de kişisel dokunulmazlığı alan Hilmi Cem verecek. Peki böyle bir durumda Hasan ve Hilmi Cem kimin adını verir.

SURVİVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI NASIL?
survivor-ada-konseyi-acun-ilicali-gönüllüler-sms-siralamasi-sonuçlari.jpgHilmicem'in önünde elenmek üzere söyleyebileceği tek bir isim bulunuyor o isim de Begüm. Hasan da Bozok 'un adını verdiği taktirde gönüllüler takımında SMS oylamasına bu iki isim çıkmış olacak. Peki gönüllüler SMS sıralamasına göre hangisi elenir? Gönüllüler takımı son olarak 20 Mayıs 2015 tarihinde SMS oylamasına çıkmışlardı. Acun Medya'nın yayınladığı gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre Sahra elenmişti.

1. Hasan
2. Turabi

3. Bozok

4. Sahra

5. Begüm

6. Hilmi Cem



SURVİVOR 31 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor All Star 'da oynanan son dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı rahat bir galibiyet elde etti. Anıl Tetik 'in tek sayı aldığı dokunulmazlık oyununda Merve Aydın da ilk kez iyi gününde değildi. Ancak Hakan Hatipoğlu 4'te 4 yapınca ünlüler takımı dokunulmazlığı kazanan taraf oldu.

TURABİ VE DOĞUKAN KAVGASI
Survivor'ın 31 Mayıs akşamı yayınlanan ada konseyine Turabi ve Doğukan Manço kavgası damga vurdu. Dokunulmazlığı kaybeden Turabi yenilginin öfkesiyle Doğukan Manço 'ya saldırdı. Ünlülerin dokunulmazlığı kazanmasından sonra yaptığı sevinç gösterilerini hazmedemeyen gönüllüler rakiplerine hayli bozulmuştu. İşte Survivor ada konseyindeki Turabi ve Doğukan kavgası;