BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,16
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da sembol oyunu!

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. Ünlüler takımında bu hafta bir kişi adaya veda edecek. Bu akşam Survivor'da eleme olacak ve kim elendi açıklanacak.

Abone ol

Survivor All Star'da kim elendi? Bu sorunun cevabı bu hafta cevap buluyor. Survivor All Star'da Ünlüler takımından bir kişi adaya bu akşam veda edecek. Survivor All Star'da ilk kez elemeler için iki yarışmacı elemelere çıkacak.

Survivor All Star dün akşam kızların kıran kırana mücadelesiyle başladı. Kızlardan en iyi ismin belirlenebilmesi için adaylar yarıştı.

Labirent oyununda, ilk iki oyunda başarılı olan Serenay, Nadya ve Merve Aydın yarıştı. Dört topu labirentten deliğe ulaştırmayı başaran Serenay ve Nadya final oynamaya hak kazandı.

Sembol oyununda karşı karşıya gelen Serenay ve Nadya, hedef oyununda cam levhaları kırmak için yarıştı. Zorlu yarışta Seranay 10-2'lik bir skorla sembolün sahibi oldu.

survivor-all-star.20150330232353.jpg

ERKEKLER SEMBOL İÇİN YARIŞTI

Sembol oyunun ilk bölümünde Pascal elendi. İkinci yarışta ise Taner, Turabi ve Hilmicem elenirken üçüncü etaba Bozok, Hakan, Hasan ve Doğukan kaldı. Kilit oyununda ise elenen Hakan oldu. 

HAKAN VE BOZOK ATIŞMASI



FİNALİN İKİ İSMİ BOZOK VE HASAN OLDU

Sembol oyununda finale kalan iki isim Bozok ve Hasan oldu. Seramik oyununun her iki yarışmacı çok yakın skor elde etti. Bozok yarışmada 10 seramiği de kırarak, kendisini Kıbrıs'taki finallere bir adım daha yaklaştıran sembolün sahibi oldu.

ÜNLÜLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ