BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da olay meşhurluk kavgası

Survivor All Star'da Duygu Çetinkaya ve Özlem Çalım arasında meşhurluk kavgası çıktı. Survivor All Star son bölümde Duygu Çetinkaya Taner ile meşhurluk kavgasına girdi.

Abone ol

Survivor All Star'da 23 Şubat gecesi ekrana gelen bölümde ödül oyununda Duygu Çetinkaya ve Özlem Çalım arasında meşhurluk krizi çıktı. Survivor All Star sezona bomba gibi başlangıç yaptı.

Survivor All Star yarışmasında dün akşam ki ödül oyununda yüzme ve halka parkuru vardı. Takımlar doğal olarak en iyi yüzen yarışmacıları eşleme yapmayı tercih etti.

Özlem Çalım 'Ben oynayabilirim, zaten yüzme öğretmeniyim' dedi. ilk eşlemeye katıldı. Özlem Çalım başarısız olunca Duygu Çetinkaya nın gazabından kurtulamadı. Duygu Çetinkaya; 'Sende yüzme de hocaydın ama gördük halini' deyince ortalık karıştı. Özlem Çalım, ' Sen bizi rakip mi görüyorsun Duygu, aynı takımdayız biz ' dedi.

BEN SURVİVORDA ÜÇ OYUN KAYBETTİM

Duygu Çetinkaya yine kendini tutamadı. Takım puan kaybetmeye başlayınca hırsını kendi takım arkadaşlarından çıkaran Duygu, Özlem'e bulaşmaya devam etti. Çetinkaya, ' Ben Survivor'da yarıştım 3 oyun kaybettim, beni bilen biliyor, herkes biliyor benim nasıl yarıştığımı' diyerek ateşi fitilledi. O ana kadar sessiz kalan Özlem Çalım daha fazla dayanamadı.

YA KIZIM ÜNLÜYÜM DİYORSUN...!

Özlem Çalım ' Ya kızım ünlüyüm diyorsun gönüllülerdesin, ben buraya ünlü olmaya değil yarışmaya geldim ,benimle kavga etmeye çalışıyorsun.' dedi.

SEN YÜREK Mİ YEDİN?

Duygu o laf karşısında neye uğradığını şaşırdı. O lafın altında kalmayan  Duygu Çetinkaya ' Ya bir şey söleyeceğim de sen gelirken yürek falan mı yedin biraz terbiyeli olacaksın!' dedi. Takım arkadaşları, ikiliyi yatıştırmaya çalışırken Duygu Çetinkaya'nın yatışmaya hiç niyeti yotku.

ekran-resmi-2015-02-24-09.53.38.pngTURABİ ÇAMKIRAN'I PES ETTİREN KIZ (TIKLA)

BENİM ŞÖHRETİM SENİ İLGİLENDİRMEZ

Duygu Çetinkaya bir türlü sakinleşemedi. Çetinkaya; 'Benim şöhretim seni ilgilendirmez, ben ünlüyken de gönüllülerde yarışabilirim bu seni ilgilendirmez.' lafına Özlem Çalım sessiz kalmayı tercih etti.

ekran-resmi-2015-02-24-09.56.48.png

İŞTE SURVİVOR'DA Kİ MEŞHURLUK KAVGASI