BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da kim elendi kulisi

Acun Medya Survivor 2015 all star 36. bölüm tanıtımını yayınladı. Survivor adasında kim elenecek' kulisi döndü. Bozok , Özlem 'i yakacak.

Abone ol

Survivor All Star yarışmasının 36. bölüm tanıtımı Acun Medya tarafından yayınlanırken adada 'kim elenecek' kulisi döndü. Survivor gönüllüler takımında Hasan ve Bozok elenmek üzere yazılan isimler olmuştu. Yarın yapılacak olan ada konseyinde SMS sonuçlarına göre birinci olan bir ismi yazacak. Bu ismin belli olmasının ardından SMS sonuçlarına göre 'kim elendi' açıklanacak. 

Bu hafta Hasan ile birlikte elemeye kalan Bozok gitmemek için sıkı kulis yaptı. Bozok önce Nadya'ya planını kabul ettirdi. Ardından Turabi 'de onay verdi. Son olarak Hilmicem'den rica edildi.

BOZOK'DAN 'ÖZLEM ELENSİN' KULİSİ
Bozok'un elemeden kurtulma planı Özlem'i yakmak oldu. Survivor ünlüler ekibinde Turabi, Hilmicem ve Nadya üçlüsünden biri SMS oylama sonuçlarına göre birinci olduğu taktirde Bozok'un isteği ile Özlem'in adını verecek. Özlem'in taraftar kitlesinin az olduğunu bilen Bozok böylece onu eleterek adada kalmayı garantileyecek.

HİLMİCEM DE ELEME KULİSİNE TAMAM DEDİ
Hilmicem ve Turabi, Bozok 'un bu isteğine tamam derken son dönemde tuttuğu balıklarla öne çıkan Özlem'in bu hafta elenme ihtimali yükseldi. Bozok 'En çok puanı alan benim yaptıkları bu takıma ihanet' diyerek kendisinin adada kalması gerektiğini söyledi. Hilmicem ile Turabi'nin korkusu ise Hasan birinci olduğu taktirde onlardan birini yazması.

ÜNLÜLERDE SIRA HAKAN 'DA
Anıl Tetik ve Merve Aydın dokunulmazlık ve ödül oyununu kazanınca Hakan Hatipoğlu 'nu adadan yollama üzerine kulis yaptılar. Anıl Tetik 'Merve Oflaz 'dan sonra sıra Hakan 'da ' dedi. Merve Aydın da onunla aynı fikirde olduğunu ortaya koydu.