BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.496,92
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor 2015 All Star eleme gecesinde şok gelişme. Survivor'da ' kim elendi ' sorusunun yanıtı beklenirken Acun Ilıcalı önemli gelişmeyi açıkları. Survivor'da Ahmet Dursun şoku.

Abone ol

Survivor 2015 All Star'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Survivor All Star'da Ahmet Dursun midesindeki rahatsızlık nedeniyle yarışmaran ayrılacağını açıkladı. Ahmet Dursun'un çekilme kararı tüm yarışmacıları şoke etti. Survivor All Star'da Ahmet Dursun'un gönüllü olarak adadan ayrılması nedeniyle bu hafta oylama yapılmadı.

Survivor için ekran başına toplananları 'kim elendi' sorusunun yanıtı şaşırttı. İşte Survivor 2015 All Star'da dün gece yani 17 Mart son bölümde yaşananlar.

ACUN ÜNLÜLER KONSEYİNİ TOPLADI

Acun Ilıcalı , Survivor All Star'da izleyicilerin SMS'leri ile katıldığı oylamada, en çok oyu alan ünlünün Seranay olduğunu açıkladı. Haftanın birincisi olmanın kendisi için tarifsiz bir duygu olduğunu söyleyen Serenay, izleyicilere teşekkür etti. 

AHMET DURSUN YARIŞMADAN AYRILDI
ahmet-dursun-survivor-all-star-2015.20150318084050.jpgBu arada Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun'un mide rahatsızlığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda olduğunu açıkladı. Ahmet Dursun'un rahatsızlığı nedeniyle belirli aralıklarla, düzenli biçimde beslenmesi gerektiğini, adada bu imkanın olmaması nedeniyle yarışmadan bu hafta ayrılacağını söyledi. Ahmet Dursun'un yarışmadan ayrılması nedeniyle, bu hafta eleme yapılmadı. Serenay'ın birinciliği korunarak önümüzdeki hafta da devam edecek. 


ÜNLÜLERİN ÖDÜLÜ SU BÖREĞİ

Gönüllüler ile bir kez daha karşı karşıya gelen ünlüler, zorlu bir mücadeleyi daha kazanmayı başardı. Ödül oyununda üst üste kritik puanlar kazanmayı başaran ünlüler, haftanın da ödülü olan su böreğini kazandı.

Bu arada gecenin ilk uyarısı Pascal'a geldi. Ödül oyununda rakibini yenmeyi başaran Pascal'ın oyun sonrası sergilediği tavır Acun'un tepkisine neden oldu. Ünlü yapılcı, Pascal'ı oyunlarda agrasif davranmaması konusunda uyardı.


İŞTE ŞİMDİ TAKIM OLDUK
Ödül oyunu sonrası Hilmicem, ilk Survivor'da da yarışı kaybettiğini hatırlattı ve çok üzgün olduğunu söyledi. Seda ise oyun sonrası gözyaşlarına boğuldu. İletişim ödülünü yanlış anlayan Seda, Acun'un uyarısı sonrası sevindi ve ödülü ailesinden gelen bir haber olduğunu düşündüğünü söyledi.
Seda ise oyunlarda dışlandığını düşündüğünü ve kazanılan oyunla birlikte takımda birlik olmayı başardıklarını söyledi.

DOĞUKAN VE BERNA ARASINDA TARTIŞMA

Bu arada ödül oyununda başarılı olmaması üzerine, Berna'nın yüksek sesle bağırması Doğukan'ı kızdırdı. Babasından "rakibine dahi saygı göstermeyi" öğrendiğini söyleyen Doğukan, Berna'dan özür beklediğini söyledi.

Adada ikili arasında kısa süreli de olsa sert bir tartışma yaşanırken Berna, Doğukan'dan özür dilemeyeceğini, bağırmadığını söyledi. Takım arkadaşları da Berna'nın tavrını doğru bulmadığını ifade eden Doğukan, kendisinden 12-13 yaş küçük birisinden hem özür hem de saygı beklediğini söyledi.

OKYANUSTA SEDA PANİĞİ

Bu arada balık avlamak için denize giren Seda'nın, kıyıdan uzaklaşarak gözlerden kaybolması takımda büyük paniğe neden oldu. Aramalara önce Hasan ardından da Survivor ekibi de tekneyle katıldı. 

Seda, diğer kıyıda tekne tarafından denizden alınırken, korkuya kapılan takım arkadaşlarının tepkisiyle karşılaştı. Hasan, Seda için denize açıldığını ve bu kadar dikkatsiz davranılmaması gerektiğini söyledi. Seda'nın boğulduğunu sandığını ve herşeyin bittiğini düşündüğünü anlatan Hasan'a Bozok da destek çıktı.

Seda ise hem Hasan'a hem de Bozok'a tepki gösterdi. Zıpkının Bozok'a ait olmadığını ve adaya ait olduğunu söyleyen Seda'ya gün sonunda yeniden denize açılma izni çıktı.

ÜNLÜLER ÖDÜLLE BULUŞTU

Ve sonunda ünlüler beklediği ödülle buluştu. Kendileri için hazırlanan adaya giden ünlüler, Türkiye'den getirilen su böreğini yedi.

su-boregi.jpg
 
ACUN ÜNLÜLER KONSEYİNİ TOPLADI

Acun, Survivor All Star'da izleyicilerin SMS'leri ile katıldığı oylamada, en çok oyu alan ünlünün Seranay olduğunu açıkladı.

Haftanın birincisi olmanın kendisi için tarifsiz bir duygu olduğunu söyleyen Serenay, izleyicilere teşekkür etti. 

AHMET DURSUN YARIŞMADAN AYRILDI

Bu arada Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun'un mide rahatsızlığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda olduğunu açıkladı. Ahmet Dursun'un rahatsızlığı nedeniyle belirli aralıklarla, düzenli biçimde beslenmesi gerektiğini, adada bu imkanın olmaması nedeniyle yarışmadan bu hafta ayrılacağını söyledi.

Ahmet Dursun'un yarışmadan ayrılması nedeniyle, bu hafta eleme yapılmadı. Serenay'ın birinciliği korunarak önümüzdeki hafta da devam edecek. 

12.20150318000054.jpg