BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,93
HABER /  MEDYA

Survivor All Star ünlüler SMS sıralaması

Survivor All Star 'da bu hafta kim elenecek sorusunun yanıtı ünlüler SMS sıralaması sonuçlarında saklı. İşte ünlüler SMS sıralaması sonuçları.

Abone ol

Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı için ünlüler takımının son iki sms sıralaması sonuçlarına bakmak gerekiyor. Ünlüler takımı ada konseyinde elemeye en son 5 Mayıs ve ondan önce de 15 Nisan tarihinde çıkmıştı.
SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ? ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI- TIKLAYIN
Survivor All Star adasında çarşamba günü yapılacak SMS oylaması sonuçlarına göre sıralamada en az oyu alan kişi elenecek. Dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde Hakan Hatipoğlu ve Berna'nın adı elenmek üzere yazıldı.

SURVİVOR'DA KİM ELENİR?
Survivor All Star ünlüler SMS sıralaması ada konseyinde açıklanacak. Şayet 6 Mayıs'takine benzer bir sonuç çıkar da Seranay birinci olursa elenmek üzere Anıl Tetik'in adını verebilir. Anıl Tetik birinci çıktığı taktirde ise vereceği isim Serenay'dan başkası olmayacak.
Doğukan Manço ise dokunulmazlık kolyesi sayesinde bir isim söyleme hakkına sahip. Doğukan'ın da vereceği isim Anıl ya da Merve Aydın olacak. Şayet Serenay birinci olup Anıl'ı söyler, Doğukan da Merve Aydın'ın adını verirse ikiye bölünmüş olan ünlüler takımı sıradışı bir oylamaya tabi olacak.

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI NASIL ÇIKAR?
Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarında Anıl Tetik ya da Serenay Aktaş 'ın birinci olması bekleniyor.
Ünlüler takımının son SMS sıralamasında Serenay bir öncekinde ise Anıl Tetik birinci çıkmıştı.

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 5 MAYIS
Survivor all star ünlüler takımının son sms oylaması sıralama sonuçları 5 Mayıs tarihinde çıkmıştı. O elemede Pascal Nouma Survivor adasına veda etmişti.
İşte 5 Mayıs tarihli Survivor All sTar ünlüler SMS sıralaması sonuçları;
1. Serenay Aktaş
2. Hakan Hatipoğlu
3. Anıl Tetik
5. Pascal Nouma (Pascal 6 Mayıs tarihli oylama sonrasında Survivor'a veda etmişti)
6. Berna Canbeldek
7. Merve Aydın

ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI - 15 NİSAN
Ünlüler takımı 6 Mayıs'tan önce bir de 15 Nisan tarihinde SMS oylamasına çıkmıştı. O elemede Anıl Tetik birinci çıkmış ve gecenin sonunda Merve Oflaz elenmişti. Ünlüler takımının SMS sıralaması 15 Nisan tarihinde şöyle olmuştu;
1) Anıl Tetik
2) Berna Canbeldek
3) Serenay Aktaş
4) Merve Aydın
5) Hakan Hatipoğlu
6) Pascal Nouma
7) Doğukan Manço
8) Merve Oflaz

SURVİVOR BOZOK , HAKAN'A KAFA ATTI OLAY YARATTI