BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  MEDYA

Survivor All Star kim yazıldı kim elenecek?

19 Nisan 2015 Survivor All Star ada konseyinde kim yazıldı belli oldu. Survivor gönüllüler takımı Hasan ve Bozok 'u bu hafta elemeye çıkardı. Peki kim elenecek?

Abone ol

Survivor All Star bu hafta kim elenecek ilk ipucu geldi.  19 Nisan akşamı Survivor ada konseyi toplandı ve oylama yapıldı. Survivor 2015 gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybettiği için oylamada Hasan ve Bozok 'u elenmek üzere çıkardı. Survivor all star elemesi ve sms sonuçları salı günü açıklanacak.

SURVİVOR ALL STAR'DA BU HAFTA KİM ELENECEK?

Survivor'da eleme heyecanı sürüyor! Bu hafta yine Ünlüler ile Gönüllüler arasında, kıran kırana bir mücadele yaşandı. Zaman zaman sakatlıkların yaşandığı oyunlarda, Nadya ise büyük bir hataya imza attı. Dokunulmazlık oyununda Berna ile karşı karşıya gelen Nadya, parkuru tamamladığını düşünerek bayrağı aldı. Nadya hatası nedeniyle yarışmayı kaybederken Berna büyük sevinç yaşadı.

HASAN VE BOZOK ELEMELERDE

Survivor All Star'da Ünlüler dokunulmazlık oyununu kazanırken Gönüllüler için bir kez daha adada Konsey kuruldu. Yapılan oylamada dörder oy alan Hasan ve Bozok, Çarşamba günü yapılacak elemeler için belirlenen ilk isimler oldu.

TURABİ : ELİM KOPSA BİLE...
Adada eline dikiş atılan Turabi ise dokunulmazlık oyununda herşeye rağmen yarışmak istediğini söyledi. Elim kopsa bile konseyde bir kez daha eleme endişesi yaşamak istemiyorum diye konuşan Turabi yine bildik tavırlarıyla Ünlüler'e meydan okudu. İşte o sözler;

"Bu dikişten dolayı, bir kaç oyundur oynayamıyordum ama şimdi dokunulmazlık var. İsterse elim kopsun, Allah ayağımda birşey olsun çıkıp savaşacam. Dokunulmazlık oyununda mutlaka olacağım kardeşim. Nedeni ise konsey stresini yaşamak istemiyorum. Birleşme Partisi'ne de Allah izin verirse 8 kişi gitmek istiyoruz. 

Açık bir yaramız vardı, bütün köpek balıkları yaramıza saldırıyordu. Yaramızı diktik antık sakinleştik. Köpek balıkları unutmasın, yani onlar bu okyanusun tek efendisi değil. Şimdi onlar benim sularıma gelecek ve ben onları parçalayacağım. Bilsinler ki benim yaram kapandı kardeşim."



SAHRA : TURABİ PİSLİK

Sahra'nın Turabi'ye tepkisi ise sert oldu. Turabi için "pislik" nitelemesinde bulunan Sahra şöyle konuştu;

"Bana göre adada ruhu pislik olan bir tek insan var o da Turabi! 360 derece dönüş gerçekleştirdi kendisi."

sahra.jpg

HAKAN KAZA GEÇİRDİ
Bu arada Survivor’un 19 Nisan Pazar akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyununda Hakan başını parkurun tahtasına çarptı. Takipçilerini korkutan Hakan, tedavinin ardından oyuna devam etti.